2777
2789

من خودم متاهل هستم اینو از یه کانال دیدم گفتم شاید حل بشه مشکلتون

ارسال شده از طرف اعضای گروه
سلام عزیزان
این دستورالعمل قطعیه چون خودم انجام دادم خیلی سریع کمتر از ۲۴ ساعت معجزشو دیدم
البته نمیکم برای شماهم ۲۴ ساعت طول میکشه ممکنه بیشتر بشه فقط خاصیتش اینه که بعد انجامش خاستگار خوب پیدا میشه و ازدواجتون صورت میگیره چه بازه زمانی رو نمیدونم برای من که یک روزه شد
از کسی قبلا شنیدمش که خیلی بهش اعتماد داشتم چون توی نت زیاد دربارش ننوشته ولی ایشون توضیح دادن که کسی این دستورالعملو بهشون گفته
من خودم هرچند زیاد ازدواج برام مهم نبود بیشتر از رو کنجکاوی انجام دادم خداشاهده تا نوشتم روز بعدش مادر همسرم زنگ زدن برا خاسگاری و خوبیش اینکه خدا خاستگار خوب وباب دلت میفرسته 😁
یعنی من دقیقا یک روز بعد از این دستورالعمل جواب گرفتم 😁
چون خیلی جالب بود به چندتا از دوستام گفتم یکیشون انجام داد با پسری که اصلا فکرشم نمیکرد ازش خاسگاری کنه ازدواج کرد
و به دوست دیگمم گفتم با اینکه اعتقاد داشت طلسم شده و هر خاسگاری میاد نمیشه اونم انجام داد خیلی زود حاجت گرفت و الان زندگیش خیلیم خوبه
یه دوست دیگمم انجام داد هنوز عروسی نکرده ولی نامزد کرده
دیگه به این دستورالعمل اعتقاد صد دردصد دارم چون هرکی انجامش داد شد
انجامشم راحته
با وضو روبه قبله با اعتماد و امید به خدا شروع میکنی به نوشتن #سوره_دخان با رعایت اعراب گذاری (اعتماد به خدا و امید خیلیی مهمه ها نباید با ناامیدی بنویسی )
بعد که نوشتی تاش کن و همیشه هرجا میری باهات باشه مطمئن باش سریع جواب میگیری ( بذار تو کیفت مثلا
ولی برای من که حتی به اونجا نرسید که باهاش برم جایی نوشتمش روز بعد مادرشوهرم زنک زد 🤣)
اگه نوشتنش چند روزی طول کشید اشکالی نداره فقط وقفه ننداز مثلا یه روز بنویسی چند روز ننویسی
ولی من تاجایی که یادمه تو یک روز نوشتمش
اون روزم یکی از دوستام پیام داد که اون دستورالعملی که گفتی چه جور بود میخواست به کسی بگه چون خودش دوسال پیش ازش حاجت گرفت

✨@namazeshabkhanan

OPCPSA لطفا. کد دعوت. من. تو بلو رو بزنید. میخوام. کارت مشکی بگیرم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساعت و روز نوشتنش مهمه؟ چون بعضی ساعتا و روزا خوش یمنه بعضیاش بدیمن

به نظرم اگه بتونین قبل از نماز صبح که زمان آمرزش گناهان هست بنویسین خیلی بهتر ولی بعداز نماز اول وقتم خوب زمانی هست