2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی زود جوش میاره

214 بازدید | 19 پست

خیلی مرد خوبیه خیلی…هم پرتلاشه هم با عرضه ست هم خیلی خیلی منو دوست داره

فقط مشکلش اینه که خیلی زود جوش و خیلی زود عصبی میشه

انقذر صفات خوبش زیاده ک سعی کردم چشممو روی این اخلاقش ببندم ولی بعضی وقتا واقعا اذیت میشم🥲

دیشبم حالش خوب نبود داشتیم باهم حرف میزدیم منم خیلی خسته بودم گفتم خب برم بخوابم گفت مثلا دارم باهات حرف میزنم برو کپه مرگتو بزار بخواب 

صبح هم دو سه تا پیام داد که اگر دیشب ناراحتت کردم ببخشید و دختر خوشکل من امیدوارم منو بخشیده باشی و بیا بریم ببینمت و و و 

همش حس میکنم وقتی سرخونه زندگیمون نیستیم اینطوریه بریم سر خونه زندگیمون شاید بدتر بشه از طرفیم نمیتونم چشممو روی صفات خوبش ببندم که

فک کردم جوش صورت میگی

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم همینه ک هست ... شوهر منم همینه ..زندگی با آدمای زود جوش خیلی سخته... خیلی وقتا باید حرف نزنی تا یوقت عصبی نشه ... خلاصه سخته

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

دقیقا خودم همین‌حسو دارم

احتمالا دفعات اول که گفته زود باهاش اشتی کردی

عادت کرده

اگه هربار توهین کنه و بگه ببخشید تو هم ببخشی هیچوقت درست نمیشه

اولش باید جلوشو میگرفتی

{ خانم هستم }

خوب نمیشه شاید کمتر بشه شاید بیشتر 

اینو فهمیدم که توجه کامل میخواد و صبر ایوب باید داشته باشی 

و اینکه بی تفاوت نباید باشی بهش خسته کننده میشه یکم برات 

البته می‌فهمه کارش زشت بوده نقطه خوبیه 

ولی شما هم وقتی می‌دونی  وی ناراحتش می‌کنه گزک دستش نده 

صفات خوبش چیاست؟

پرتلاشه.با عرضه ست .ببینه حالم خوب نیست تمام تلاششو میکنه حالمو خوب کنه .صادقه خیلی خیلی صادقه،همیشه همچیو اولین نفر به من میگه .اعتماد کامل بهم داره.وفاداره و و و

همسر منم زود عصبی میشه جرعت نمیکنم باهاش حرف بزنم یا یه حرفو دوبار بگم زود قاطی میکنهبه نظرم این رفت ...

میترسم بدتر بشه واقعا 

گفتم شاید با مشاوره و اینا درست بشه

خوب نمیشه شاید کمتر بشه شاید بیشتر اینو فهمیدم که توجه کامل میخواد و صبر ایوب باید داشته باشی و اینک ...

من جدیدا به این نتیجه رسیدم که خیلی نیاز به توجه داره بخصوص از طرف من

منم یه ادم بیحوصلم اکثر مواقع دلم براش سوخت بابت خستگیم ولی خب حرفش بد بود🤦🏻‍♀️

این اخلاق دقیقا همینطوره که گفتی پرخاشگری می‌کنه معذرت خواهی می کنه کتک می‌زنه معذرت خواهی می‌کنه و این چرخه تموم نمیشه 

بابایی منم همینطوره البته کتک نه ولی موقع عصبانیت کور و کر میشه و هیچی نمی‌فهمه خیلی هم ما رو دوست داره ها و بعدش خیلی پشیمون میشه و معذرت میخواد ولی چه فایده

من از کلام هام اینه که با مردی باشم که این اخلاق رو یکذره هم نداشته باشه