2777
2789

شاید آگاهی بالا بره و ماجرای دختر بوکانی دیگه پیش نیاد

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین تایپک رو زدم مادرا بفکر باشین هرجا رفتین ببرین بچه هاتون رو هرگز بعد طلاق بچه رو پیش باباش ...

تو را بخدا راست میگه من بارها به همه گفتم .تو را خدا به هنه گوشزد کنید بچه را بدون مادر هیچ وقت تنها نزارید .بچه بدون مادر هزاران اسیب میبینه.به فکر خوشگزرونی خودتون نباشید.به فکر اون موجودی که خودت باعث بدنیا اومدنش بودی هن باش

چی بوده دختر بوکانی ؟؟؟

پدرش بهش تعرض میکرده

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
تو را بخدا راست میگه من بارها به همه گفتم .تو را خدا به هنه گوشزد کنید بچه را بدون مادر هیچ وقت تنها ...

دقیقا گاهی پدر و حتی مادر اونقدر خبیث میشن که انگار از اول ذات انسانی نداشتن

منم همین تایپک رو زدم مادرا بفکر باشین هرجا رفتین ببرین بچه هاتون رو هرگز بعد طلاق بچه رو پیش باباش ...

متاسفانه بعصیا فقط به فکر خودشون هستن

من یه نامادری ام یه بچه بشدت آسیب دیده و افسرده داره همسرم چون مادرش رهاش کرده چون مادره دوست پسرشو به بچه ش ترجیح داده بود خوب بود بویی از مهرمادری میبردن بعضی ها

نظرشمام محترمه

من یه نامادری ام یه بچه بشدت آسیب دیده و افسرده داره همسرم چون مادرش رهاش کرده چون مادره دوست پسرشو ...

وای دلم لرزید چقد مهربونین....خدا بهتون خیر بده

وای دلم لرزید چقد مهربونین....خدا بهتون خیر بده

من کاری باهاش ندارم من بهش بگم پاشو زیرتو جارو کنم قهرمیکنه میره ولی تو رو خدا هر مادری اینو میخونه به روح وروان بچه هاتون رحم کنین بچه بعد از مادر روحش میمیره لطفا بخاطر هوسرانی یا پسرخوشگلتر و پولدارتر وفلان بچه تونو ول نکنین از حیوون کمتر نباشین که هرجا میرن بچه شونو به دندون میگیرن ومیبرن 

نظرشمام محترمه

من یه نامادری ام یه بچه بشدت آسیب دیده و افسرده داره همسرم چون مادرش رهاش کرده چون مادره دوست پسرشو ...

تو واسش مادر بشو .خدا ازشون نگزره اونهایی که با بچها اینجوری میکنن.به زمین گرم بخورن ایشالا.

من کاری باهاش ندارم من بهش بگم پاشو زیرتو جارو کنم قهرمیکنه میره ولی تو رو خدا هر مادری اینو میخونه ...

شما باید مادری کنی واسش .نگو کاری باهاش ندارم باید عین بچه خودت بهش خوبی کنی.خدا بالای سر شاهد کار شما و اون مادرشه.ایشالا که پیش خدا روسفید باشی ابجی‌بخدا یه اخم اگه بهش کنی تاوان میبینی باید ازبچه خودت بیشتر بهش برسی.چقدر دلم سوخت و اشکم دراومد .خدا از اون مادر نگزره

تو واسش مادر بشو .خدا ازشون نگزره اونهایی که با بچها اینجوری میکنن.به زمین گرم بخورن ایشالا.

الهی آمین خدا از مادرهایی که تا یکی خوشگلتر میبینن بدو بدو طلاق میگیرن وبچه شون ول میکنن یا هر چی بجز همسرمعتاد و چیزهایی که واقعا غیر قابل تحمل اونا به کنار اما درهر صورت بچه رو هرگز رها نکنین بچه همسر من ۱۸ سالشه به محبت کسی احتیاجی نداره فقط کاش مادرش روانشو به هم نمیریخت الان با کسی دعوا نمیکنه میترسه بهش بگن برو بابا مادرت هزار دست چرخیده جرات نداره با کسی دوست شه میترسه تو شوخیهاشون اسم مادرشو بیارن پسر همسایه مون مادرش طلاق گرفت ۱۶ سالش بود ولی همینکه مادرش ازدواج مجدد کرد ایقد بهش فشار روحی وارد شد خودکشی کرد ومرد به جان بچه م راست میگم تو رو خدا وجدان داشته باشید مادرهای عزیز بچه هاتون بعد شما دیگه از همه چی میترسن دنیا براشون نا امن میشه 

نظرشمام محترمه

من کاری باهاش ندارم من بهش بگم پاشو زیرتو جارو کنم قهرمیکنه میره ولی تو رو خدا هر مادری اینو میخونه ...

تو باید اونا شریک کنی تو کارهات و بگی چقدر خوب کار را انجام دادی و جایزه بهش بدی و باهاش بازی کتی .واسش اون چیزی که دوست داره را بخری .ببریش اونجا که دوست داره.حتی پیش مشاور ببریش .اگه به این طفل معصوم پر و بال بدی و اعتماد بنفس بهش بدی  خدا هم دو دنیاتو میسازه.

تو باید اونا شریک کنی تو کارهات و بگی چقدر خوب کار را انجام دادی و جایزه بهش بدی و باهاش بازی کتی .و ...

۱۸ سالشه باباش بهش گفت بیا بریم مهمونی بهش برخورد از خونه فرار کرد تو خیابونا خوابید اصلا نمیشه باهاش حرف زد اسباب بازی دقیقا چی بخرم برای آدم ۱۸ ساله اونم پسر که ریش سیبیل شو هر روز میزنه 

نظرشمام محترمه