2777
2789
عنوان

بیا به داد من برس

74 بازدید | 7 پست

قراربود دیگه اینجا چیزی ننویسم ولی دلم می خواد اینو اینجا داشته باشم. الانم همین پست رو میذارم آخرین پست باشه از من تو این دنیا به جا  بمونه.

امیدوارم خدا هیچ کس رو به حال من دچار نکنه.خیلی عذاب کشیدم روحی.هر کاری کردم نشد که بشه.تو قرن ۲۱ به حالی دچار شدم که فقط خدا میدونه.امیدوارم خدا دیگه کسی رو به روزگار من مبتلا نکنه.

دلم واسه روزایی که امید داشتم تنگ شده

واسه روزایی که زندگی می کردم

هر چی حسود و بخیل و نادون بودن دورمو گرفتن

بدا به حال کسی که هیچ یاور و محرم اسرار و غمخواری نداشته باشه.خودشم عقلش به کاراش نرسه.

یابن الحسن دلم واسه روزای با تو بودن تنگ شده

کاش مرگم نزدیک باشه.خسته شدم از همه اتفاقاتی که الکی الکی دلمو خون کرد و خندمو گرفت.

می بینی طعنه میزنن

می بینی بین قفسم 

بیا به داد من برس کجایی ای همه کسم

جوونیم گذشت و من پیر شدم نیومدی 

از زندگی بدون تو سیر شدم نیومدی

درست بگم تو اومدی 

اون که نیومده منم

اون که به خاطر هوس قید تو رو زده منم

یا بن الحسن کجایی من آمدم گدایی....

شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنی نداری ۲۱ سالته منو باش ۲۶😅 بیا پستای اخرمو بخون نظرتو بگو

این سن واقعیم نیست.از این خیلی بیشتره

شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه بگی واضح چیشدهههههه سن و شرایطتتو بگو ب جای ناله کردن

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

خوندم ولی کامل نفهمیدم شنیده باید واضح بگی تا کمکت کنیم... فقط میدووونم واقعا خیلی ناراحتو افسرده ای... اگ خاستی در خواست دوستی بده تو چت خصوصی کمکت میکنم

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

عزیزم اگه ممکنه برات برو پیش روانپزشک خیلیی بهت کمک میکنه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤