2777
2789
عنوان

چطوری شکاک نباشم

86 بازدید | 14 پست

سلام.. روزتون بخیر.. چند وقته درگیر چت شوهرم با یه زن دیگه بودم.. گفتم تمومش کن... گفتش تموم کرده... بعدش دوسه تا زنگ دیدم... پرسیدم یسری حرفا زد..گفتش من گفتم دیگه نمیام ادامه بدم...

هر چند شب دارم فکر میکنم... یسری شماره پیدا کردم .. دعوا میکنم ... میگه تموم شده. خودت اذیت نکن

چکار کنم تا آروم بشم..همش ذهنم مشغول نکنه هنوزم حرف میزنه

برای هم آرزو خوب کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری یکاری کن هرچی پیام میره واسه شوهرت رو گوشی توم بیاد بهش اعتمادی نیست😐🙏🏻

چطوری خب.. بهش گفتم واتساپ پاک کن کلا... برنامه دیگم نصب میکنم رو گوشی خودم

برای هم آرزو خوب کنیم
چطوری خب.. بهش گفتم واتساپ پاک کن کلا... برنامه دیگم نصب میکنم رو گوشی خودم

فکر کنم قسمت کنترل والدین میشه تو گوگل سرچ کن حتما انجامش بده چقد بعضی زنا و مردا هرزن واقعا خدا صبرت بده🥲💔

نمی‌دونم ..باورم داغون شده..چون بعد دعوا چتی که کرد ..تماس یک پیامک دیدم..دوباره شکم برگش

خب کات کردن ک کلید خاموش و روشن نیست  فوری تموم بشه  خب طرف تو شوکه  اما سرسنگین باش تا کاملا تموم شه

برای اینکه شیطون همسرتون رو وسوسه نکنه حرز اصلی امام جواد علیه السلام تهیه کنید همیشه همراهش باشه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

اینم انجامش میدم...

فقط اصلش رو از جای معتبر تهیه کنید 

من برای همه اعضای خانواده گرفتم

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

خب کات کردن ک کلید خاموش و روشن نیست فوری تموم بشه خب طرف تو شوکه اما سرسنگین باش تا کاملا تموم ش ...

بعد یک هفته یدونه پیام داده ..گفتم چرررااا ؟اول انکار کرد بعد گفتش اون طرف پیام داده.. منم جواب منفی دادم...دلم میگه حرفش باور کن ..منطقم قبول نمیکنه

برای هم آرزو خوب کنیم
از کجا دعاش خاصه یا خودمون میتونیم بنویسیم

نه خودمون ک نمیتونیم بنویسیم 

آداب داره و فرد خیلی مؤمن یا سید باید روی پوست آهو بنویسه... پوست آهو هم برش میزنن نازک میکنن فک نکنید خیلی کلفت هست

من از سید گرفتم