2777
2789
عنوان

یه نظرتون باهاش برم بیرون یا نه ❓

92 بازدید | 7 پست

بچها من یه رفیق دارم که خب تقریبا صمیمی هستیم من مجردم اون متاهله کار و شغل هم داره .

منم تازه درسمو تموم کردم فعلا کاری نمیکنم.قبلا هر روز ما باهم دگ بیرون بودیم حتی یه وقتایی پیش میومد ک اون بهم میگفت ولی من نمی‌رفتم.چون خانوادم نمیزاشتن.ولی از وقتی ازدواج کرد دیگ همه چی تغییر کرد دگ اون آدم سابق نشد درگیر خانه داری و شوهر داری و سر کار منم بهش حق میدم خو 

من هر تایمی بهش گفتم بیا بریم بیرون هر سری گفته یا شوهرم خونس یا کار دارم خلاصه هر سری یه چی گفته.فقط وقتایی که تایمش خالیه میگه بریم.منم هر وقت گفته بریم رفتم باهاش .ولی مامانم میگه کم خودتو بیار پایین بیارم تو بگو نه .چرا تو هر وقت میخای باشه نیست .ولی تو همیشه در دسترس اونی.

امروز بهم گفته میای بریم بیرون راستش نمی‌دونم چی بهش بگم ؟برم یا نه؟

مگه دوست پسرته که مامانت میگه کم خودتو بیار پایین ؟ یه بیرون رفته دیگه ، باهم هماهنگ کنید برید بیرون ، 

اینقدر زندگیو سخت نگیرید  ، منم اینقدرجلو خودمو گرفتم که الان میبینم ۳۰ سالمه و‌هیچی از دنیا نفهمیدم 😕😔  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به دوستت حق می دم بعد ازدواج مجبوره وقتی شوهرش هست با شوهرش باشه وگرنه شوهره بهش گیر می ده که منو ول می کنه با دوستاش می ره بیرون

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

من حتی موقع هایی که شوهرم خونه بود دوستم زنگ می زد شوهرم زورش می آمد (البته دوستم تلفن هاش یک ساعت طول می کشید. )

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

مامان منم با یکی از دوستاش همینجوره 

هر دو متاهل و بچه دار خب سرشون شلوغه 

قبلا همسایه بودیم رفت و اومد زیاد بود الان شاید سالی دوبار بیرون رفتن و ماهی یک بار تلفنی حرف میزنن 

خیلی دوستای خوبی هستن ولی زندگی هرکس گرفتاری هایی هست دیگه  دختر دبیرستانی یا دبستانی نیستید که بخواید ناز کنید و خودتونو بگیرید 

وا خب همه وقتی وقتشون خالیه میگن مخصوصا وقتی متاهله 

مگه میتونه وسط کار و خونه داری و فکر و مشغله بگه؟اینجوری ک خوش نمیگذره 

با خیال راحت برید

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌