2777
2789
عنوان

حالتون بهم نخوره🤧😂

422 بازدید | 29 پست

بچها اونایی که جنسیت بچشون مشخصه

آیا درسته ک ادرار تیره نشونه جنین پسره 

روشن دختر؟

منظورم اکثرمواقع هست نه وقتی اب زیادبخوریم یا کم

من از اول بارداری حتی اکه اب هم نخورم دیر به دیرهم برم دسشویی ادرارم شفافه 

قبلا اینطور نبودم 

تجربباتتون لطف میکنید بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی قبل از اینکه بدونم باردارم یه باردارم خیلی تیره و کدر شد 

هی مایعات میخوردم بهتر نشدم تا وقتی بی بی چکم مثبت شد 

بچمم دختره

بچه اولم هم دختر بود ولی این علائم رو نداشتم

واسه من برعکس بود سر دخترام پرررنگ بود ادرارم

سر پسرم کم رنگ و روشن... تو اطرافیانم هر کی باردار میشد و دوست داشتن جنسیت رو زودتر بفهمن از رگ رنگ ادار گفتم بهشون... و همشون درست بود

نه ربط نداره

من برای دخترم ادرارم کامل تیره بود هرقدر هم آب مصرف میکردم فرق نمی کرد

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
برا من که روشنه بنظرتون پسره؟

به احتمال خیییییلی زیاد پسره

چون من سر دختر اولیم پررنگ بود سر دختر دومیم همون اولش که دیدم پررنگه خودم فهمیدم که دختره.. سر بچه ی سوم دیدم ادرارم روشنه قشنگ فهمیدم گفتم این یکی دیگه پسره همونم شد.... بعد جاریم باردار شد خیلی دوست داشت بدونه بچش چیه گفتم ادرارت کم رنگه یا پررنگ؟ گفت پررنگ گفتم دختره بعد رفت سونو بهش گفتن دختره😅خواهرشوهرم گفت واسه من کمرنگه گفتم بچه ی تو پسره و همونم شد... زن داداشمم پارسال باردار شد گفت واسه من پررنگه گفتم دختره بچت بعد تو 11هفته بچش سقط شد دکتر گفته بود بچش دختر بوده... تو همین سایتم به خیلیا گفتم و درست در اومد