2777
2789
عنوان

وکیل اگه هست بیاد لطفاً

445 بازدید | 73 پست

سلام 

عذر میخوام من چند میلیارد میخوام بدم دست یکی از اعضای خانوادم و در عوض سفته بگیرم ازش که مطمئن باشم از پرداختش 

ممنون میشم راهنمایی کنید در مورد سفته 

اینکه چی بنویسم که اگه مشکلی پیش اومد راحت بتونم اجراست بزارم 

سفته خالی میخوام ازش بگیرم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

اول اینکه مبلغ دقیق را به ریال یا تومان در بخش مربوطه بنویس (مثلاً "۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان").گیرنده وجه: نام و نام خانوادگی کامل شما (به‌عنوان کسی که پول را می‌دهد) در سفته ذکرشه

دیگ تاریخ پرداختش بنویس  تاریخی که بدهکار موظف به پرداخت مبلغ است، مشخص شود.محل پرداختش: شهری که قرار است مبلغ در آن پرداخت شود.امضا یا اثر انگشت بگیر سفته باید توسط بدهکار امضا یا اثر انگشت شود. امضای سفته خیلییییی مهم

بهتره ی قرارداد ساده هم تنظیم کنی و شرایط دقیق رو بنویس

مبلغ دقیق چقدر است.

سفته بابت چه چیزی داده شده (قرض، ضمانت و غیره).

بدهکار چه زمانی و چگونه باید مبلغ را پرداخت کند.

اگر بدهکار مبلغ را نپرداخت، شما حق دارید سفته را اجرا بگذارید.ثبت رسید پرداخت وجه 

زمانی که پول را به بدهکار می‌دهید، رسید یا مدرکی از پرداخت تهیه کنید (مثلاً یک دست‌نویس با امضای بدهکار که در آن مبلغ دریافتی و تاریخ دریافت ذکر شده باشد). اگر پرداخت به‌صورت بانکی است، فیش یا حواله بانکی را حتما نگه دارید.

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز وکیلم. ولی سفته و چک رو بابت تهعد براتون توصیه نمی کنم. چون مبلغ زیاده. اگه مبلغ کم بود ای ...

چک بگیرم ازش پس 

می‌خواستم سفته بدون نوشتن مبلغ باشه آخه می‌دونم بزنه زیرش میتونم ازش بگیرم و داره بده 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

اول اینکه مبلغ دقیق را به ریال یا تومان در بخش مربوطه بنویس (مثلاً "۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان").گیرنده وجه ...

ممنونم عزیزم لطف کردی 

برای شاهد و ضمانت کننده شرایط چطوریه باید چجوری بنویسن و امضا کنن

ممنونم عزیزم لطف کردی برای شاهد و ضمانت کننده شرایط چطوریه باید چجوری بنویسن و امضا کنن

ببین میتونی دفتر ثبت اسناد رسمی قرارداد رسمی تنظیم کنید 

وثیقه ملکی هم خوبه

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

چک بگیرم ازش پس می‌خواستم سفته بدون نوشتن مبلغ باشه آخه می‌دونم بزنه زیرش میتونم ازش بگیرم و داره بد ...

ببین. من کلا قرض دادن حتی به برادر تو توصیه نمی کنم و به اون خاطر چون مخلف این کارم نمی تونم بگم چیکار کن. ولی حالا مجبور ه مجبور شدی. هم چک بگیر هم سفته. ومهم تر از اونا فردا برین دفتر اسناد رسمی قرار داد عقد قرض منعقد کنید و ثبت کنید و هزینه زیادی نداره. اونجا دقیق می نویسن چقدر پول دادین ودقیق با مشخصات و خدا نکرده بعدا مشکلی پیش اومد این قرار داد که ثبت رسمیه خیلی چیز محکمیه و قاضی به راحتی حکم می ده. اما به سفته و اینا اعتباری نیست. فردا طرف می آد دادگاه. میگه سفته سفید امضا و خالی خودمه از بالای یخچال کمد و..... برداشته پر کرده

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

گیریم ثابت شد بعدطرف میگه ندارم اعسارمیزنه وتوبدو دنبال پولت نکن خواهرمن نکن

اولا بالا گفت پول داره. دوما اعسار بزنه میگن فی امان الله. تامین خواسته و توقیف اموال چیه. وشما در اون حدی نیستی که بیای به من تعیین تکلیف کنی. راهنمایی های غلط و بی ارزشتو برا خودت نگه دار و ریپ نزن همون طور که من تو نظر احماقنت وارد نشدم شما هم در مورد من حق نظر نداری. 

کی باتوبود بااستارتر بودم وکیل قلابی

می دونی دیگه غصب عنوان جرمه و بدم شمارتو نقطه زنی کنن. معلوم میشه کی قلابیه. گفتم که ریپ نزن. و گمشو

می دونی دیگه غصب عنوان جرمه و بدم شمارتو نقطه زنی کنن. معلوم میشه کی قلابیه. گفتم که ریپ نزن. و گمشو

اوو خانوم مارپل نقطه خودتو بزن خودت گمشو  کلا توحقوق یه عده فکرمی کنن چس خاصی هستن درحالی که هر رواز بر تشخیص نمیدن ریپ نزن 

اوو خانوم مارپل نقطه خودتو بزن خودت گمشو کلا توحقوق یه عده فکرمی کنن چس خاصی هستن درحالی که هر رواز ...

من که مثل تو عقده ای نیستم اسم کاربریمو بزارم وکیل مدافع. همین نشون از احمقی و دروغ گوییته. که هر روز مثل تو ک لاه بردار زیاد میبینم. کلاه بردار و عقده ای. که تو هرجا نظر می دن چون بی‌شعور هستی. 

من که مثل تو عقده ای نیستم اسم کاربریمو بزارم وکیل مدافع. همین نشون از احمقی و دروغ گوییته. که هر رو ...

ولی بحث با احمق فایده نداره. تو اگه راست میگی 4 رقم آخر شماره پروانتو بگو تا بگم کی هستی. واگرنه غصب عنوان جرمه.