2777
2789

سنم بالا نیست 

شاغلم 

دانشجوام 

چهره و اندامم معمولی رو به بالا

اصلا تاحالا دست به صورتم نزدم که عمل کنم نچرال نچرالم اما خوبه چهرم 

نه محجبم نه باز میپوشم ولی شیک و سادم 

وضعیت مالی خانوادم معمولی 

اما هر خواستگاری که میاد یا ستش از خودم بالاتر خیلی یا شغلش آزاد 

من کارمند میخوام که اخلاقش هم خوب باشه خونه نداشت مهم نیست زیاد ولی یه ماشین داشته باشه هم فاز خودم باشه از هر جهت قدش برام مهم نیست ولی از خودم کوتاه تر نباشه چهرش هم برام مهم نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارمندی واقعا به درد نمیخوره

حقوقش به هیچی نمیرسه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
کارمند حقوقش زیاد جالب نیست ، من خودم شاغل بخش دولتیم ولی اسنپ هم کار میکنم درامد اسنپ بیشتره ،

ولی خب میشه رو همون حقوق برنامه ریزی کرد 

من خودمم تو ی بخش خصوصی مشغول به کارم درآمدم هشت تومن

ولی خب نمیدونم چرا گرایشم به کارمند بیشتر

ولی خب میشه رو همون حقوق برنامه ریزی کرد من خودمم تو ی بخش خصوصی مشغول به کارم درآمدم هشت تومنولی خب ...

جای پیشرفتش خیلی کمه

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

خب سختگیری رو بزار کنار 😁 البته حق هم داری تو این دوره زمونه سخت میشه اعتماد کرد

سخت گیریم زیاد نیست کسایی که میان با معیارم همخونی ندارن یا تحصیلاتشون پایین یا هم فاز نیستیم از نظر فکری عقاید 

اولا کارمند ها زیاد وضع مالی خوبی ندارن و دوما اگه زیاد بهت زور میگفته حق داشتی ردش کنی

این حقوقش نزدیک ۱۵ بود 

خودمم الان شاغلم خونه ماشینم داشت پس قرضی نداشتیم 

اگه عقایدش بهم میخوردبله میدادم💔