2777
2789
عنوان

بچها زود بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 32 پست

با خواهرم یه جوری رفتار میکنه استغفرالا فک میکنم بهش نظر داره.داشت به خودمم میگفت خواهرت خوش قیافه  خوش رفتاره هرکی باهاش ازدواج کنه  برنده شده.درصورتی که تا حالا این حرفا رو بهم نزده بود

نباید بگی،اون اگه فکرشم چنین چیزی نباشه توجهشو جلب میکنی،من اگه شوهرم بیاد بگه فلانی بهم توجه کرد می ...

خوش به حالت من نمیتونم اینجوری رفتار کنم قبول دارم من خیلی بهش توجه میکنم روشو زیاد کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم نمیدونم این حرفا رو به کی بگم😥😥😥😥

می تونی با خوشرویی و آرامش اینا رو به همسرت بگی. بدون انتقاد مستقیم. مثلا بیشتر از واژه "من" استفاده کن. بگو من دلگیر میشم وقتی انقدر از دیگران تعریف می کنی اما از من نه. زیاد از "تو" استفاده نکن که حالت تدافعی نگیره

خوش به حالت من نمیتونم اینجوری رفتار کنم قبول دارم من خیلی بهش توجه میکنم روشو زیاد کرده

نکن اینکارو ،اعتماد بنفستو ببر بالا به خودت برس موهاتو خوشگل کن حمامو مسواک  همیشه انجام بده گاهی عطر بزن ارایش خیلی کم ناخوناتو خوشگل کن خونتو مرتب کن ببین سمتت میاد یا نه ،ولی همش نگو کجا بودی چیکار کردی فلانی هم بود این خوابو دیدم نکنه فلان نکنه بهمان، کمترم سمتش برو سعی کن خودتو با کتابی بافتنی ای چیزی مشغول کنی

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
نکن اینکارو ،اعتماد بنفستو ببر بالا به خودت برس موهاتو خوشگل کن حمامو مسواک  همیشه انجام بده گا ...

واقعا حرفات عالی بود مرسی دوست عزیز اره من خودمو براش خیلی کوچیک کردم اشتباه منه که میدیدم اون بهم محل نمیذاره من میرفتم سمتش

واقعا حرفات عالی بود مرسی دوست عزیز اره من خودمو براش خیلی کوچیک کردم اشتباه منه که میدیدم اون بهم م ...

زنگ بزن به ۱۴۸۰ مشاوره رایگانه ،مشکلت چیزی نیست که بخوای جدا بشی،به اینم فکر کن که اگه کس دیگه ای بعد طلاق تو با شوهرت ازدواج کنه چطور رفتار میکنه و چطور شوهرت جذبش میشه،پس همین الان که شوهرت دستته راههاییو یاد بگیر که چطور بکشیش سمتت،تو نرو سمتش اونو بکش سمت خودت و اینکه وقتی اومد سمتت با محبت باهاش برخورد کن،نه اینکه بخوای مثل خودش بی محلی کنی،اگه لازمه یه آرایشگاه برو موهاتو رنگ کن و مدلشو عوض کن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!