2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من می شنوی سر کن

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

آفرین خیلی عالیه 😍😍

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

منکر خدا بودم

یه حادثه ای برام پیش اومد فقط خداروقسم میدادم اگه هست آبرومو بخره داشتم نابود میشدم و زندگیم تموم شد

یجوری پشتم در اومد که کیف کردم

توبه کردم و زندگیم عالیه الان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید بهتر 

مقصد توهین ندارماما بجای این چیزا میشه روی خیلییی چیزای دیگه کار کرد اگه ی پارچه حالتو خوب یا بد میک ...

حرفتون مثل اینه که به سرم و آمپول بگین یه آب معمولی ..

به قرص بگین گچ خالی ..

به اکسیژن بگین باد هوا ...

بدون اینکه به خاصیت و تاثیرش توجه کرده باشید .

پارچه ؟!

مقصد توهین ندارماما بجای این چیزا میشه روی خیلییی چیزای دیگه کار کرد اگه ی پارچه حالتو خوب یا بد میک ...

یه جراح هم با یه تیغ تیغ جسم انسان رو نجات میده  ..

تازه اون جسم انسان هست کع قرار خاک بشه و نهایتش 10 سال بعد میمیره.

ولی این روح و جان انسان است که نجات پیدا میکنه.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد