2777
2789
عنوان

یه گروه بدون من زدن

119 بازدید | 9 پست

همکلاسی هام یک گروه بدون من زدن توش جزوه و سوالات امتحان و میذارن ، من چون زیاد صمیمی نیستم باهاشون گفتم خب اکیه گروه زدن چون با هم رفت و امد دارن بالاخره...ولی چرا جزوه رو نمیدن بهم اخه!

من هر چی فایل داشتم از جزوه اینا براشون میفرستادم خیلی جاهام کمکشون کردم خیلی ازشون ناراحتم سر یه امتحان اینا سوالات مشابه امتحانو داشتن به من ندادن....

نمره م خیلی بد شده امروز از این ک انقد تنها افتادم تو این دانشگاه و شهر غریب گریهم گرفته بود.

شاید مشکل از منع اجتماعی نیستم ولی واقعا نمیتونم با خیلی هاشون ارتباط بگیرم اصلا فازشون به من نمیخوره همه ش یا غیبت میکنن یا یکی دارن مسخره میکنن حوصله چرت و پرت گفتناشون و ندارم .. ولی از اونورم میگم چرا اخه باید تک بیفتم ؟ شاید باید رفتاراشونو تحمل میکردم حداقل تو گروه شون منو میبردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اون گروه عضویت کنن

چن بار حرف گروه و جلوم زدن ، واکنشی نشون ندادم نمیدوتم الان ک یک سال گذشته بهشون بگم اصن میارنم تو گروه یا نه.. میترسم رو بزنم بهشون بعد بپیچونن منو :(  

چیکار کردی؟ به نظرت به روشون بیارم؟ خیلی ناراحتم

به صمیمی ترین شون و آدم حسابی ترین شون گفتم منو اد کنن بخاطر درسا و بعد درسا هم لفت دادم. فاز سنگین خودمو ادامه دادم و هیچکدوم آدم حساب نمیکردم. 

چی بگم دیگه والا