دوستای گلم من شوهرم زندانه و ی بچه معلول دارم ک زندگی بسیار سخت و دشواری دارم از طرفیم باید برم بستری بشم ولی هزینه درمانم ندارم خواستم بگم اگ میتونید و در توانتان هست توروخدا ی مقداری ب من کمک کنید تا من بتونم درمان ریه هامو شروع کنم بخدا من ن گدا هستم و ن توقعی از شما عزیزان دارم من فقط ی مادرم ک نگران بچمم ک اگ چیزی ب من بشه چ بلای سر اون بچه بی زبون میخواد بیاد تورو خداگذارش نزنید هیچ کسو نداشتم وگرنه اینجا ز کسی کمک نمیخواستم کمکم نمیکنید نمک رو زخمم نباشید
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزمزمه شدم ماهی ۴۰۰ میدن ولی من همون ۴۰۰ فقط میتونم برای پول نون روزانه کنار بذارم کمیته و بهزیستیم اصلن کمک نمیکنن آخر آخرش ۲ تومن میدن خب من کلا با یارانه و اینا ۳۵۰ میشه ۳۵۰ برای خورد خوراک بچه معلولم کنار بدارم یا خودمو درمان کنم الان ۸ ماهه صدام رفته تو تاپیک های قبلیم گفتم دارم خفه میشم تا ا کمک ی نفر ب متخصص رفتم گفتن ک ۶۰ درصدریه هام درگیر شده و با دورو رد نمیشه باید بستری بشه
عزمزمه شدم ماهی ۴۰۰ میدن ولی من همون ۴۰۰ فقط میتونم برای پول نون روزانه کنار بذارم کمیته و بهزیستیم ...
برو بستری شو از طریق مددکاری بیمارستان با رییس کمیته امداد منطقه ات هماهنگ کنن رایگان حساب شه هزینه هات
بعدم برو انجمن حمایت از زندانیان شاید وامی چیزی بدن خیلی سخته واقعا به خیریه هیئت رزمندگان شهرستانتونم یه سر بزن 🥺
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
دورت بگردم بخدا خیلیامون شرایطمون بده ولی قلبم برا بچت ب درد اومد بخدا
خدا نکنه عزیزم من دیگ راضی ب مرگ خودم شدم خدا لعنت کنه شوهرمو بهش چند ماه پیش گفتم افتادگی صدام نرمال نیست تا انقد موند موند یهودیان خیلی ببخشید خلط های سفت سبز رنگ چسبیده میاد بیرون از دهنم ی خدا شناسی کمکم کرد ب متخصص رفتم گفت ک ریه هامه و مونده کهنه شده
عزیز دلم من مشکل بچمه الان فقط میخوام زور بزنم حداقل هزینه ی ماه پرستاری بچه رو جور کنم ک بتونم براش ...
از دادستانی شهرتون نامه ببر بهزیستی که بچه ات رو بهزیستی یه ماه سرپرستی کنه یا هزینه اش رو بده 🥺