2777
2789

دوستان من ۲۶سالمه یک آقایی تقریبا ۲سال قبل برای خواستگاری از طریق همکارم پیشنهاد داد بعد از کلی مخالفت من قرار شد ک یک روز هم دیگه رو ببینیم ، با هم ارتباط گرفتیمب عد از شاید گذشت یک هفته گفت ک ما برای هم ساخته نشدیم و این حرفا ولی رابطه همچنان کم و بیش ادامه داشت ، بعد از گذشت چندماه تعریف کرد که حدود شش هفت ساله دختری رو دوست داره و واقعا میپرستتش ، باهم ارتباط داشتن و بعد از مدتی ک گذشت شنید ک دختره عقد کرده . بماند چ شب ها ک گریه میکرد و .... دست به هزار کار و دعا گرفتن و اینا زد ک دختره برگرده و همچنان منتظره که روزی به عشقش برسه . و ب من هم گفت برای اینکه اون دختر رو فراموش کنه اومده سمت من و دیده ک نمیتونه فراموشش کنه . ۲سال گذشته ما همچنان باهم در ارتباطیم من عاشقانه اون پسر رو دوست دارم و اون منتظر برگشتن عشقش هست و من هر روز دارم داغون و داغون میشم . 

ازتون می‌خوام ک از ته دل برام آرزو کنید و دعا کنید ک اون رو فراموش کنه و من بهش برسم و محبت من ب دلش بیفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره ارشد حقوق داره ، کارمند دادگستری ، من کارشناسی ی رشته دیگه ، قبلاً کارمند بودم ولی استعفا دادم ...

یعنی هنوزم داره واسه دختره گریه میکنه ?

دختره خوشگله یا اینکه موقعیتش خوبه ؟

چند روز دیگه میشه یکسال ک دختره عقد کرده. الان نسبتا آرومتر شده ، دختره خوشگله و پولدار

این پسره لابد یه ایرادی داشته که دختره ولش کرده ،

تو که سنی نداری چرا میخوای با این پسره باشی

کلی ازت بزرگتره