2777
2789
عنوان

چقد آدما بد زاتن

117 بازدید | 7 پست

نمیدونم اطرافیان من اینجورین یا همه ادما اینقد بدن....

من بنده خوبی برا خدا نبودم ولی هرچی بد زاتی مردم میبینم میفهمم چرا اینقد پیش خدا عزیزم...کسایی بودن صبح تا شب دعا میکردیم براشون ماشین خوبی مثلا بخرن حتی روز زایمانم بعد همون شخص از وقتی من اساس خونه عوض کردم و خونه جدید خریدیم دیگه از ناراحتی رفت گم و گور شد و یه زنگم نمیزنه حتی... بگم که نزدیک ترین شخص بهم هم بود...یا خیلیای دیگه که پیشرفت مارو دیدن و نتونستن تحمل کنن و دور شدن...و من چقد از خوشحالی و پیشرفت اونا از صمیم قلب ذوق مرگ میشدم ولی خوشحالم که از پیشرفت دیگران خوشحال میشم و حالم خوب میشه و هرچی برا دیگران همیشه خاستم خدا به خودم داد ...اینقد دلم گاهی از بی معرفتیشون میگیره که گاهی دلم میخاد با همشون قط ارتباط کنم خیلی بده اطرافیانت اینقد بدخواه باشن مجبور باشی داشته هاتو قایم کنی که عذاب نکشن ...دلم گرفته بود گفتم یه درد دلی بکنم چون دیگه واقعا خیلی تنهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا گاهی رفتاراشون اینقدر میترسونتم که میترسم حس کنن همه چی خیلی عالی پیش میره

ذات درسته نه زات

میخواد درسته نه میخاد 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی