2777
2789
عنوان

ورزشکارا بیان

68 بازدید | 15 پست

چ ورزشی میکنین

باشگاه یا خونه؟

چندساعته

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طناب زدن دوس دارم دو چرخه سواری آمادگی جسمانی 

ولی بدن دردم داره روز به روز بیشتر میشه کمرم که بماند کف پاهام جوری درد میکنه که راه رفتن واسم سخت شده از زانو درد با قرص میخوابم و الانم کف دستم و انگشتام تیر میکشه 🥺😣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

طناب زدن دوس دارم دو چرخه سواری آمادگی جسمانی ولی بدن دردم داره روز به روز بیشتر میشه کمرم که بماند ...

وای درد کمر و کف پا رو ی بار همزمان داشتم حس میکردم به پاهام تبر زدن 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

وای درد کمر و کف پا رو ی بار همزمان داشتم حس میکردم به پاهام تبر زدن

استخون رون ت هم بود ؟ساق پا ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

استخون رون ت هم بود ؟ساق پا ؟

نه کف پا 

کفشم نامناسب بود و شانسی  همون روز موقعیتی پیش اومد ک چهل دقیقه ای پیاده رفتم 😑

الان ورزش نمیکنم

اما تا سال ۹۶ بدنسازی کار می‌کردم

با۸۳کیلو وزن هم شکم نداشتم هم باسنم کاملا گرد بود هم بدنم خیلی سفت و رو فرم بود.

حالمم خیلی خوب بود

اما از اون به بعد ولش کردم

زایمانم که کردم الان در افتضاح ترین حالت ممکنم

زیر شکم دارم

باسنم بد شده

سینه هام افتاده شده و...

باشگاه رفتن خیلی خوبه

نه کف پا کفشم نامناسب بود و شانسی همون روز موقعیتی پیش اومد ک چهل دقیقه ای پیاده رفتم 😑

آره کفش مناسب از واجباته خدا کنه این کوفتگی به خاطر کم تحرکی باشه 

الان ورزش نمیکنماما تا سال ۹۶ بدنسازی کار می‌کردمبا۸۳کیلو وزن هم شکم نداشتم هم باسنم کاملا گرد بود ه ...

دوباره شروع کن عزیزممم 

آره کفش مناسب از واجباته خدا کنه این کوفتگی به خاطر کم تحرکی باشه

آره کم تحرکی بدتر میکنه 

آره کم تحرکی بدتر میکنه

🤧😖😓