2777
2789
عنوان

برادر شوهر فتنه

217 بازدید | 17 پست

بچها نظرتون رو بگید 

همسر من از۱۴ سالگی تا سه چهار سال بعد ازدواج نمازش ترک نمیشد ولی ی دفعه زده میشه از همه چی

تو دوران مجردیش هم اهل رفیق بازی نبود اصلا

ولی بعدش چرا با بچهای فامیل بعضی شبا در حد چند ساعت میشنن باهم 

همسرم خیلی خونگی بود😁 وبه شدت وابسته به خانواده و کلا همه کاره ی خانوادشون بود

ولی بعد بهتر شد

حالا امشب برادر شوهرم بهش میگه تو کافر شدی!!!!

حالا همسرم خداروشکر موقعیت اجتماعیش خیییلی خوبه 

ولی داداشش هر وقت میشینیم میخواد ی فتته بندازه 

منم امشب بهش گفتم الان شما که مسلمانی داری تهمت کافر بودن میزنی 

هیچی از هیچکس بعید نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وارد بگو مگوی خانواده ی شوهرت نشو 

اونا یه چیزی میگن فرداش یادشون می‌ره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بنظرم شما دخالت نکن چون داداشن خودشون مشکلو حل میکنن

دخالت چی 

همه با هم داشتیم بحث میکردیم 

بعدم من مخاطبشم یعنی میگه بعد ازدواج اینجوری شد دفعه اولش هم نیست 

اگه بخوام بگم بخدا ی کتاب میشه

هیچی از هیچکس بعید نیست
آخه مخاطبش منم منظورش اینه که بعد ازدواج اینجوری شد

کار دستی نمیکنه برادر شوهرت 

کلا بیشتر جاها هر ایرادی رو از زن میبینن.  مثلا دیدی یه بچه بی ادبی می‌کنه میگن چه مادر بی عرضه ای داره ! کسی از پدر اسم نمیاره.

ولی اگه شوهرت ظرفیت داره بهش بگو دوباره نماز روزه هاشو انجام بده. از اپل که انجام داده حیفه بزارن کنار 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اونا برادرن چی به هم میگن به دل نمیگیرند تو چیزی نگو که بده میشی

این عمدا اینجوری میکنه

خیلی حسود 

یعنی باورت میشه شب یلدا دور هم بودیم ی چی گفت تا ۳ روز من انرژی منفی بودم اینم از امشب که بیخواب شدم 

هیچی از هیچکس بعید نیست
کار دستی نمیکنه برادر شوهرت کلا بیشتر جاها هر ایرادی رو از زن میبینن. مثلا دیدی یه بچه بی ادبی می‌ک ...

خیلی رو رابطه ما زوم میکنه بخدا خستم کرد

بهش میگم بخون ولی میگه بزار از این دوران گذر کنم که با جون و دل نماز بخونم نه بالاجبار

هیچی از هیچکس بعید نیست
خیلی رو رابطه ما زوم میکنه بخدا خستم کردبهش میگم بخون ولی میگه بزار از این دوران گذر کنم که با جون و ...

نمیشه کمتر رفت و آمد کنی ؟ شوهرت بره خودت وایستا خونه