2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر نوعی؟فرقی نداره؟میخوام بدونم کدومش تاثیرش بیشتره

برو دکتر 

یا برو داروخونه راهنماییت میکنه

کوردم:)                                                                                    ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

خارش هم داری؟ پوست سرت چربه یا خشک

من راستش موهام شپش عم داشت شپشارو بیرون کردم حدودا یک ماهی هست شامپو شپش میزدم به سرم

ولی الان متوجه شدم خیلی شوره داره موهام و هر وقت که تکون میخوره شوره هاش میریزه

چربه

من راستش موهام شپش عم داشت شپشارو بیرون کردم حدودا یک ماهی هست شامپو شپش میزدم به سرمولی الان متوجه ...

احتمالا به اون شامپو حساسیت دادی 

هر ده روز یک قاشق سرکه سیب و یکم نمک دریا و چند قطره روغن زیتون ترکیب کن بمال کف سرت لایه برداری میکنه

خود سرکه سیبم اخر حمامت میتونی بزنی به سرت و ابکشی کنی ضدعفونی میکنه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

احتمالا به اون شامپو حساسیت دادی هر ده روز یک قاشق سرکه سیب و یکم نمک دریا و چند قطره روغن زیتون ترک ...

نصف لیوان سرکه سیب با نصف لیوان اب ترکیب بشه بعد بزن

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را