لبیک_یا_مهدی_عج مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 1105 عنوان ادکلن تام فورد بلک ارکید 182 بازدید | 3 پست سلام ادکلن تام فورد بلک ارکید استفاده میکنم قیمتش حدودا ۲۱۰ تا ۲۵۰ دلاره من ۲۴۰ گرفتم به قیمت تومان میشه ۲۰,۲۰۰,۰۰۰ تومان اما اون جذبه خاص رو نداره مردانه و زنانه هست رایحه گرم و شیرینی داره اما اون ماندگاری و خط امضا رو نداره چی پیشنهاد میدید؟ "و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..." 1403/11/09 | 01:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تانیا73 عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 4077 من هیچچچکدوم مدلای تام فوردو خوشم نیومد .. بیترپیچش رو گرفتم آشغااله ... عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن
delvan6 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6227 من هیچچچکدوم مدلای تام فوردو خوشم نیومد .. بیترپیچش رو گرفتم آشغااله ... توباکو وانیلا خیلی بوش خوبه.البته اصلش رو نگرفتم ماندگاری بالایی هم داره اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
لبیک_یا_مهدی_عج مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 1105 من هیچچچکدوم مدلای تام فوردو خوشم نیومد .. بیترپیچش رو گرفتم آشغااله ... اره بخدا "و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."