2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کندر و عسل و کنجد و گرمیجات برای تقویت حافظه خوبه

به جز تغذیه حل سوالات هوش مناسب سنش هم کمک کنندس

بعضی موقع ها بجه ها خیلیداسترس میگیرن فک رمیکمم خانواده ها هوش کمی دارن اینو هم لحاظ کنید

آره چرا نشه ببرش دکتر غدد

یعنی چه مشکلی میتونه داشته باشه؟

میخواستم ببرم متخصص مغز و اعصاب اطفال

پسرم بیش فعالی داشت وقتی پنج سالش بود تقریبا نه ماه دارو مصرف کرد

الانم که مدرسه میره به سختی درس رو یاد میگره 

خسته شدم از بس باهاش تمرین کردم

بچه نه ساله روی روابط اجتماعی کار کن بتونه تو جمع حرف بزنه و از خودش دفاع کنه و بتونه با بقیه معاشرت ...

اتفاقا یکی از مشکلای پسرم همینه 

خیلی دیر زبون باز کرد اونم به کمک گفتار درمانی(بیش فعالی داشت)

و الان وقتی میخواد یه موضوعی رو تعریف کنه تو جمله هاش قاطی میکنه😔

کندر و عسل و کنجد و گرمیجات برای تقویت حافظه خوبهبه جز تغذیه حل سوالات هوش مناسب سنش هم کمک کنندسبعض ...

ممنون بابت راهنماییتون❤️

اصل سوالمم همین بود که میخواستم ببینم  تمرین سوالات هوشی و بازی فکری میتونه اثر بخش باشه یا دیگه نه

البته قبلا هم خیلی باهم تمرین میکردیم

در مورد هوش پدرو مادر هم باید بگم هم خودم هم همسرم تو مدرسه همیشه شاگرد اول بودیم

ولی پسرم به سختی درس و مطالب رو یاد میگیره

مطمئنم هیچ کدوم از همکلاسیاش اندازه پسرم تو خونه تمرین نمیکنن ولی بازم پسرم تو درسا عقبه😔

اتفاقا یکی از مشکلای پسرم همینه خیلی دیر زبون باز کرد اونم به کمک گفتار درمانی(بیش فعالی داشت)و الان ...

برا همین گفتم بیشتر مردم تو کودکی به بچه درس خوندن یاد میدن ولی معاشرت با دوستاشون رو یاد نمیدن باعث میشن وقتی دبیرستانی شدن اعتماد به نفس حرف زدن و.... نداشته باشن 

ممنون بابت راهنماییتون❤️اصل سوالمم همین بود که میخواستم ببینم تمرین سوالات هوشی و بازی فکری میتونه ...

البته من بگم که پسر شما احتمالت هوش خوبی داره ولی به حاطر مشکل استرس یا عدم تمرکز ممیتونه عملکرد خوبی داشته باشه و اینو شما باید علت یابی و برطرف کنید