2777
2789
عنوان

بعد مرگ عزیزمون چیکار کنیم اونایی که ناراحت میشن نیان❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 18 پست
ی وقتا دستات و باید باز کنی بگی نباید میشد ولی شد حالا چیکار کنم،ی شب بشین تا صبح گریه هات و بکن ولی ...

درسته دقیقا 

فقط با خودم همینو مرور میکنم که گناه اون بچه سه ماهه چی بود که باید درد میکشید چون من رسیدم خونه از شدت خفگی کل بدنش خون مردگی شده بود💔

امیر❤️

درسته دقیقا فقط با خودم همینو مرور میکنم که گناه اون بچه سه ماهه چی بود که باید درد میکشید چون من رس ...

درد تو هم درد از دست دادن ه هم درد احساس گناه،آدم خیلی جاها ممکن ه سهل انگاری کنه خواسته یا نا خواسته ،بشین با خدا حرف بزن بگو نخواستم بشه ولی شد این رنج و از من بگیر با تمام وجودت عزاداری کن ولی صبح ش دیگه تموم شده باشه،خودت و ببخش،کودک درونت ترسیده سرخورده شده بغلش کن انقدر تنبیه براش سنگین ه،زندگی کن قوی باش رنگ و بو بده ب خونه ات

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد تو هم درد از دست دادن ه هم درد احساس گناه،آدم خیلی جاها ممکن ه سهل انگاری کنه خواسته یا نا خواست ...

ممنونم عزیزم یه کم سبک تر شدم 

انشالله که تنتون سلامت باشه

امیر❤️

ممنونم عزیزم یه کم سبک تر شدم انشالله که تنتون سلامت باشه

سلامت باشی عزیزم،این شعار منه خیلی جاها دستام و باز کردم گفتم نباید میشد ولی شد و بلند شدم و ادامه دادم🌹❤️

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد