2777
2789
عنوان

زن داداش بی حیا

642 بازدید | 20 پست

با زن داداشی که پشت سرتون همش تهمت و بدگویی میکنه و نزدیکتون زندگی میکنه آخه چطوری رفتار میکنید 

بی آبرو و جیغ و داد که چه عرض کنم همه صداشو شنیدن خیلی خجالت میکشم از همسایه و دوستا

هرچند همشون میدونن خونواده ما خیلی ارومن  و محترم هفففف

چقد آدم دلش پر باشه زندگیش عالی باشه یکی بیاد ابرو نذاره برای خونواده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برماهم برعکس من ارومم خواهر همسرم دلمو شکسته بدجوری خیلی تحملش کردم اما اینبار گذاشتم برای همیشه کنار

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

میفهمم چی میگی مال ما طلاق گرفت رفت انقدر بی حیا بود بچشم از اول انداخت رو مامانم الانم رفته شوهر کرده دوقلو زاییده همش زنگ میزنه به بچه اینو هوایی میکنه مامانم امشب پیام داد دست بکش نوشته پسر منه نفسمه قلبمه حالا تو بزرگش کن به وقتش نیاد پیش من 😌😔 منم از طرف مامانم نوشتم خدارو شکر من خودم بچه دارم اینم جیگر گوشمه الانم مال تو بیا ببر چرا منتظر بعدا هستی

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان میان میگن حتما شماها مقصری اذیتش میکنید اونم اینکارو میکنه عروس ها همه مظلوم ان 😅 والا ما هم یکی داریم دیونمون کرده فکر کن به من می‌گفت چی میشه طلاهاتو بفروشی کمک برادرت کنی پس خواهر برادری به چه دردی میخوره 😐😐 خداروشکر خودش سر همین توقعاتش قهر کرد راحت شدیم 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
اونقد بی ابروعه که نمیتونی بگی بالا چشمت ابروعه بعد بخواد دست روش بلند کنه؟؟؟

منم اعصابم خرده خیلی بده عروس بی حیا خیلی که زندکی ادمو مختل میکنه حالا انقدر پیام داده که نگو اخه من بچه دار نمیشم نوشته بود دل من پاکه خدا بهم ۳ تا بچه داده خدا قسمت اونایی هم که نداره بکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راست میگن خانواده شوهر فتنه ان واقعا

نه عزیزم آدم نمیگه که عروسا بدن یا خانواده شوهر بقرآن اگه هر دو طرف حدشو رعایت بکنه و انتظار زیاد نداشته باشه و ذهنیتشو عوض کنه هیشکی به مشکل نمیخوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40