2777
2789

یه خواسته ای از خدا دارم یکساله که ازش میخوام، از ته دل دعا میکنم هررررچی دعا و التماس و گریه نمیشه که نمیشه. 

حال و روز روحیم بدتر میشه اما بهتر نمیشه. 

چکار کنم؟ هی ب خدا نزدیکتر میشم، هی بیشتر دعا میکنم اما نتیجه عکس میده. 

ب حق امشب اگه کسی دعایی، ختمی، بلده دریغ نکنه. 

نذر ۱۴۰ت صدقه +۱۴۰ شمع سبز + ۱۴۰ تسببیح سبز هدیه به حضرت رقیه

شما نتیجه دیدی؟ 

واقعا میشه؟ 

میدونی من از لحاظ روحی بهم ریختم. 

فکرای مختلف دارم و همش ت افکارم غرقم، فکر میکنم همیشه اینطوری میمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نتیجه دیدی؟ واقعا میشه؟ میدونی من از لحاظ روحی بهم ریختم. فکرای مختلف دارم و همش ت افکارم غرقم، ...

من از اینا که گفتم نتیجه دیدم خودم و اطرافیان ، یه بار هم تاپیک زدم راجب این موضوع که با ختم و نذر جدید آشنا بشم ،کسی نیومد تاپیک .

...

من از اینا که گفتم نتیجه دیدم خودم و اطرافیان ، یه بار هم تاپیک زدم راجب این موضوع که با ختم و نذر ج ...

میشه بپرسم مشکل شما در چ زمینه ای بوده؟

اگ خدا دوست داره و حاجتت رو میده میشه برا منم دعا کنی،یکم به منم نگاه کنه.

این موضوعات اونقدر استقبال نمیشه با اینکه خیلیا تاپیک میزنن، الآنم فقط شما اومدی کامنت گذاشتی

یچیزی هم که دیدم سه تا فاتحه نذر حاج آقا سوزنی میکنید ، دوتا رو می‌فرستید ،یکی رو بعد از حاجت گرفتن ، سوره یس و دعای نادعلی هم زیاد دیدم حاجت داده واسه اطرافیان ، یسریا هم دیدم میگن نذر نمک میکنن واسه امامزاده صالح یا نذر پول و تسبیح میکنن واسه امامزاده طاهر که ضریحش کنار شاه عبدالعظیم هست و حاجت گرفتن ، یکی از دوستامم از نذر سه کیلو شکلات واسه حرم شاهچراغ حاجت گرفت 

...

عزیزم چهارشنبه ها میتونی ۴۰ مرتبه سوره کوثر و بخونی قبلش و بعدش حاجتت و از خدا بخواه . امشبم چهارشنبه بخون حتما . ان شاالله به مراد دلت میرسی 

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر