امروز با مادرم رفتم طلا فروشی یکی از فامیلای نزدیکمو که تک پوش گرفتیم۱۴ گرم طلا را با ما۹۶ میلیون حساب کرد وبعد هم قسم خورد سرقیمت دادم به نظر شما گرون حساب نکرده؟
آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
از کاغذ خریدت عکس بده بدو تا برات بگم کلاه گذاشته سرت یا نه
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤
عذر خواهی میکنم ولی به شدت سرتون کلاه گذاشته و همیشه این رو بدونید بدترین ضربه رو بیشتر فامیل میزنه و اخرشم منت میزاره که مفت داده و توقعشم که تا لایه اوزون رسیده 😂
همیشه تو اطرافم هر کی طلا خرید ناراضی بود چون حساب کتاب خود شخص با فروشنده فرق می کنه
اجرت داره مالیات داره هر کی یه مالیاتی میگیره
حتما درست گفته فامیلت
آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم