2777
2789
عنوان

امروز فامیل نزدیکم سرم کلاه گذاشت

1123 بازدید | 81 پست

امروز با مادرم رفتم طلا فروشی یکی از فامیلای نزدیکمو که تک پوش گرفتیم۱۴ گرم طلا را با ما۹۶ میلیون حساب کرد وبعد هم قسم خورد سرقیمت دادم به نظر شما گرون حساب نکرده؟

گرمی چند؟

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووو هر گرم رو ۶و۸۶۰ حساب کرده

طلا امروز ۵و۶۳۰ بوده

ینی هر گرم ۱و۲۳۰ اجرت کشیده روش

خیلی گرون حساب کرده

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

۱۸درصد حساب کرده براتون ،من از طلافروشی معتبرشهرمون میگیرم هر النگویی از ۷درصد تا ۱۰درصد فوقش 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

از کاغذ خریدت عکس بده بدو تا برات بگم کلاه گذاشته سرت یا نه

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

تقریبا گرمی ۶۵۰۰ افتاده🫠

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

عذر خواهی میکنم ولی به شدت سرتون کلاه گذاشته و همیشه این رو بدونید بدترین ضربه رو بیشتر فامیل میزنه و اخرشم منت میزاره که مفت داده و توقعشم که تا لایه اوزون رسیده 😂

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست 

نزدیک ۲۵تومن اجرت ومالیات گرفته بنظرم زیاده

نه بابا ۱۷ اجرتو مالیات گرفته

همیشه تو اطرافم هر کی طلا خرید ناراضی بود چون حساب کتاب خود شخص با فروشنده فرق می کنه 

اجرت داره مالیات داره هر کی یه مالیاتی میگیره 

حتما درست گفته فامیلت

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

یعنی ۱۸درصد برای النگو خیلیه ، بهترین سرویس طلا الان ۱۵درصد محاسبه میشه البته بعضیا گرون فروشن همه منصف نیستن متاسفانه

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده