2777
2789
عنوان

خانوما بیاین توروخدا یه لحظه

109 بازدید | 21 پست

اومدن ازمبل شویی مبلامونو شستن توحالمون الان دوساعتم میگذره شعله بخاریامون هم توحال هم تو اتاق زرده خیلی نگرانم خطرناک نیس؟

زندگی خیلی قشنگه فقط کافیه قشنگیاشو ببینیم دوستای گلم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربط شعله ی بخاری به شستن مبل چی بود؟

نمدونم بخدا زدیم تواینترنت نوشته اکسیژن کمه برا شعلش بخاطرهمون زرد میشه وخوب نیس

خب بچه کوچیک دارم سرمامیخوره

پتو گرم کن بپیچ دورش و بعد در و پنجره رو به دقیقه باز بذار و زود ببند 

می خوای هم یه کتری آب جوش درست کن بذار زیر میز و حالت کرسی درست کن و بعد یه پتو گرم کن بپیچ دورش و بعد بذار زیر کرسی 

آره باید آبی باشه .خب چه ربطی به شستن مبل داشت نفهمیدم

ازمواد شویندش ک توخونه بوش پیچیده چشامون میسوزه شوهرم میگ واسه خاطراونه 

نمدونم بخدا زدیم تواینترنت نوشته اکسیژن کمه برا شعلش بخاطرهمون زرد میشه وخوب نیس

خب یه ذره در رو باز کن هوا تهویه شه ببین تغییری نمیکنه یا هواکش بخاری باز هست کیپ نباشه ...

پتو گرم کن بپیچ دورش و بعد در و پنجره رو به دقیقه باز بذار و زود ببند می خوای هم یه کتری آب جوش درست ...

خطرناک نیس شعله زرده؟تجربه داشتین شما

ازمواد شویندش ک توخونه بوش پیچیده چشامون میسوزه شوهرم میگ واسه خاطراونه

آها ممکنه خب در رو باز کن یه ذره ..یا تهویه ای چیزی روشن کن . هود رو روشن کن یه کم بکشه بیرون بوش رو ولی خب کم نمیشه فقط باید در و باز بزاری یه درزش رو