2777
2789

سلام و‌درود به تمام دبیران محترم و‌زحمت کش

قبل از اینکه گارد بگیرید 

دخترم کلاس هفتمه، مهرماه جلسه والدین گذاشتن و گفتن که تغییر مقطع میتونه باعث افت باشه و بچه ها از توصیفی( خوب و خیلی خوب و قابل قبول) دیگه نمره میگیرن و شما باید مشوق باشید تا عادت کنن به نمره

دختر من بسیار درس خون و ارومه

تمام‌ نمرات نوبت اول رو ۲۰ گرفته به غیر از قران وورزش🤦🏼‍♀️

اخه زن حسابی عقده داری؟؟؟ کمبود داری؟؟؟ 

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی معلم جلسه می‌ذاره، برای همه می‌ذاره. خصومت شخصی که با شما و بچه‌تون نداره. داشت توضیح می‌داد قاعده کلی رو.

فکر کنم مشکل از روان شماست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یکیشونم عضو اینجاست کاش میشد تگش کنم باهاش آشنا شی😁

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

قران ۱۸ چون با صوت بلد نبوده بخونه

ورزش ۱۹ چون استپ با مچ نتونسته ( دخترم لاغره دستاش کوچیکه طفلک)

من برام مهم نبود نمره ولی وقتی تمام درس هاش ۲۰ هست ایا خنده دار نیست واقعا

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
قران ۱۸ چون با صوت بلد نبوده بخونهورزش ۱۹ چون استپ با مچ نتونسته ( دخترم لاغره دستاش کوچیکه طفلک)من ...

خب هرکس به اندازه تلاشش نمره می‌گیره و معلم هم یه معیارهایی برای نمره دادن داره.

نمیشه چون ریاضی طرف بیسته حتما قرآن هم بیست بگیره که.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻