2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاثیری هم داشته تو قدت؟ الان مشکل داری؟

اره داشته 

به منم گفت رشد نمیکنم 

الان ۱۶۰ هستم 

مشکل خاصی که ندارم ولی باز میگم که عوارض هورمونی رو داره و روی هر کسی هم یجوری نشون میده 

مثلا در استان ممکنه دچار تنبلی تخمدان یا تخمدان پلی کیستیک که باعث جوش زدن و موی زائد و اینا میشه یا کلا بهم ریختگی هورمونها که باعث مشکلات دیگه بشه ولی خب با دارو اوکی میشن بستگی داره چی باشه 

اینارو کلی گفتم ممکنه هیچکدوم پیش نیاد 

ولی در کل میدونین اینچیزا عوارض رو داره بالاخره حالا به هر نحوی و اکثرا هم روی هورمونها تاثییر داره

رشد هم داشته قدت؟ عوارض نداشته برات؟؟؟

من اره دیگه عکس استخون دستم گرفت گفت تا ۱۶۰ بیشتر نمیشی الانم ۱۶۰ام

عوارض ک تیروئید گرفتم البته دکتر میگفت ربطی نداره ولی داشت رفتم ی دکتر غدد با دارو خوب شدم خداروشکر

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

اره داشته به منم گفت رشد نمیکنم الان ۱۶۰ هستم مشکل خاصی که ندارم ولی باز میگم که عوارض هورمونی رو دا ...

حالا من از این عوارض نمی‌ترسم..و تو گوگل سرچ کردم نوشته بود ممکنه سرطان خون بگیرن ... از این خیلی ترسیدم

حالا من از این عوارض نمی‌ترسم..و تو گوگل سرچ کردم نوشته بود ممکنه سرطان خون بگیرن ... از این خیلی تر ...

نه بابا الکیه 

ببین حتما بزنیین در هر حال که رشد کنه 

چون وقتی گفته نمیکنه دیگه نمیکنه بعدا پشیمون میشین بخدا 

نگران عوارض هم نباشین 

چون در اینده‌ خودش رو نشون میده و اگر هم باشد عوارضی داشته باشه ازین مشکلات هورمونیه که اونموقع بالاخره پیش یه دکتر خوب می‌ره درمان میشه 

خدا رو شکر.. قدت خوبه دیگ الان.. من دخترم ۱۶۰ بشه راضی راضیم

اره ولی نگران نباشید عوارض خاصی نداره من ی آمپول دیگم داده بود ب جز این ۲۸ روز ی بار بود برای این ک جلوی پریود رو بگیرن

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه