2777
2789

بخدا خسته شدم از دست بعضی ها طبقه بالای ما یه دختر و پسر هستن که بابا پولدارن فکر کنم پسره ۲۰ سالشه زنش۱۸ سال بابای پسره پولداره که یه خونه ۲۰۰ متری داده به این ولی از وقتی اومدیم یه رفتارای بی ادبی دارن که نگو ...رادیاتشون ترکید کل خونه مارو آب برداشته بهش گفتیم باید درست کنی میگه شما که ندارین تو اینجا چکار میکنین یا آب وایتکس بزنین خوب میشه بعد با پوزخند میگه البته قشر شماها از این ترفندای صرفه جویی خوب بلدین...نصف شب جیغ جیغ میکنن ...میگم آروم باشین بچم خوابه ...بازم پسره میگه میخواستین جوجه کشی نکنین ما اول عروسیمونه میخوایم خوش باشیم ....خیلی دریده هست ...به شوهرم گفتم بره شکایت کنه ...میگه میترسم برامون مزاحمت درست کنه چون خیلی پاچه پارست

چشم

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیر ساختمون ندارین؟؟بگو میخاسی سر و صدا کنی میرفتی خونه ویلاییاگه شعور آپارتمان نشینی نداری حرفم نز ...

به مدیر گفتیم ولی خب اون هم چیزی نگفت مثل اینکه قراره بابای پسره برای ساختمان کاری بکنه ایناهم جرئت ندارن حرفی بزنن ...اصلا موقعیت جابجایی ندارم وگرنه میرفتم تازه سه ماهه اومدم ... 

به مدیر گفتیم ولی خب اون هم چیزی نگفت مثل اینکه قراره بابای پسره برای ساختمان کاری بکنه ایناهم جرئت ...

من تجربه آپارتمان نشینی ندارم ،ولی اگه جای شما بودم شاید منم اذیتشون میکردم😂

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ساکنین یه ساختمان اصولا باید در یک سطح باشند توهم زده بدبخت..ازوناس ک یارب مبادا گدا معتبر شود هست

منطقه خوبیه تو شهر ما ...ما خودمونو تکوندیم بخاطر بچه هام اومدیم منطقه خوب ولی خب مثلا ماشین معمولی داریم ...ولی غین شاسی خارجی باباش بهش داده فک میکنه دیگه ما نوکرشیم 

من تجربه آپارتمان نشینی ندارم ،ولی اگه جای شما بودم شاید منم اذیتشون میکردم😂

چکار کنم اینقدر بی ادبه شبا تا نصف شب صدای آهنگ رو تا ته زیاد میکنن بعد صدای رابطشون تا پایین میاد بسکه بی ادبن میگم بابا من پسر نوجوون دارم رعایت کنین به من میگه شما سه تا دارین رابطه ما براتون آرزوعه بعدم هرهر میخنده

با بزرگترش صحبت کنین

والا پدرش یه آخوند حله گندس اصلا جواب تلفن نمیده یکبار هم که تو ساختمون دیدمش گفتم ما مشکل داریم با عصبانیت میگه سنت پیغمبره گناه نکرده حلالشه زنشه ...بما میگه شمااگه حیا حالیتون بود همچین چیزی رو به زبون نمیاوردین ...شما بی حیایین نه بچه من 

والا پدرش یه آخوند حله گندس اصلا جواب تلفن نمیده یکبار هم که تو ساختمون دیدمش گفتم ما مشکل داریم با ...

برودادگاه روحانیت از باباشم شکایت کن 

بگو سنت پیغمبره ۱۸ تا خونع اونور تر رابطه شون و بشنوه