سلام دوستان عزیز
من امروز فقط برای ارسال همین تجربه تو این سایت ثبت نام کردم
خودم ۷ سال پیش موقع بارداری به خاطر اسهال بارداری بواسیر گرفتم در حد همون تورم اطراف مقعد اندازه نخود بود ولی خیلی اذیتم نمی کرد اما تو یه سالِ اخیر متاسفانه با تغییر سبک زندگیم(وسط غذا از نوشیدنیهای گازدار استفاده کردم ) کم کم طوری شد که اگر کمی یبوست می گرفتم خونریزی می کردم در حد چند دفعه بعد دوباره خوب میشد
بعد کم کم تورم اطراف مقعد بیشتر شد طوری که کاملا جلوش بسته شد و درد شدید موقع دفع وقت یبوست
اما دو هفته اخیر طوری شد که کلا دیگه حتی یبوست هم نداشتم نفسم میرفت وقتِ اجابت مزاج یعنی طوری شدم که کلا لبنیات رو حذف کردم تا روده هام سرد نشن و مدفوع نرم باشه اما اونقدر التهاب زیاد شد دیگه نگم براتون در فکر جراحی بودم که اول پماد هموروئید دکتر خیراندیش رو دیدم چون قبلا از وسایلش استفاده کرده بودم می دونستم باید خوب باشه ولی روش نوشته اطراف مقعد ، جایی خوندم اگر بواسیرِ داخلی دارید(من هردوتاشو دارم) می تونید شبیه شیاف کنید بذارید فریزر و شب یکی استفاده کنید.اینکارو کردم و چون چرب می کرد و یه کم خاصیت درمانی داشت خونریزیم رو قطع می کرد ولی درد شدیدم هنوز قطع نمیشد یعنی وحشتناااااااااک .
بعد یه دکتر طب سنتی که میشناسمش گفت *پودر برگ مورد* رو بگیرید و یه قاشق پودر مورد خیلی سر پر نباشه با یه زرده تخم مرغ محلی مخلوط کنید و شیافِ کوچیک درست کنید بذارید فریزر و یه هفته پشتِ سر هم شبا شیاف کنید.فقط من موقع شیاف دیدم خیلی خشک هست قبلش تو روغن زیتون اصل میزدم کامل چرب بشه دور مقعدم روغن زیتون میزدم بعد شیاف میکردم اولین روز و دومین روز اینقدر التهاب شدید بود خوب بالا نمیرفت ولی کم کم التهاب رو خوابوند ( تحقیق کردم گیاه مورد ضد التهاب و قارچ و باکتری و ویروس هست و قابضم هست). من می دونم اونایی که درد هموروئید دارن ،چی میکشن و فقط به خاطرِ شما اومدم بنویسم اینجا چون خودم زجری کشیدم که دوست ندارم بقیه بکشن.
من بعد دومین و سومین شب دیگه راحت شدم الان تقریبا ۸ روزی میگذره ، یکی دو روز نذاشتم دوباره گذاشتم فعلا کامل دردم و التهاب رفته و سعی می کنم غذامو خوب بجویم و مایعات و سردیجات نخورم تا روده هام خوب کار کنه و سفت نشه . البته اون دکتر گفت یه هفته بذارید کاملا بواسیر رو جذب می کنه شاید نباید بیشتر گذاشت.
هر وقتم احساس کردم نیاز دارم یه کم مقعد چرب بشه از همون پماد دکتر خیراندیش میزنم فقط نباید خیلی شیاف کنید خودشون گفتن چون داروی قوییی هست برای شیاف باید دکتر بگه ولی کم انجام بدید فکر نکنم مشکلی باشه خودم که این دوتا شیاف رو می خوام تو فریزر بذارم هر وقت ملتهب شد یا نیاز به چرب کردن باشه استفاده کنم
امیدوارم شماها هم که مثل من در فکر جراحی بودید و زجر کشیدید این کار رو انجام بدید و خوب بشید و واسم دعا کنید.فقط رعایت اصول درست غذا فراموش نشه.
فقط شیاف اینجوری درست می کنم . پلاستیک فریزر رپ برمیدارم یه کوچولو مواد میذارم توش بعد ادامه پلاستیک رو دوباره میذارم رو مواد با چاقو به سمت گوشه پلاستیک فشار میدم و نوکشم با چاقو تیز می کنم .خیلی تیز نکنید که زخم نکنه مقعدتون رو.اگر شد عکسشم میذارم.