2777
2789
عنوان

شوهرم امشب جلو همه تحقیرم کرد...

6942 بازدید | 133 پست

سلام من پنج ساله ازدواج کردم و بعد از یک سال برای بچه دارشدن اقدام کردیم ولی متاسفانه نشد😢بعد از چند ماه رفتم دکتر و گف چیزی نی دوباره امتحان کردیم و دوباره چیزی نشد بازم رفتم دکتر و گف چیزی نی بعد از سه سال از اقدامم یهو باردار شدم ولی متاسفانه توی 13 هفته یهویی بچه ضربانش قطع شد و سقط کردم این جریان ماله فروردین امساله تا سه ماه جلوگیری کردم و بعد از سه ماه باز اقدامو شروع کردم ولی هنو خبری نشده!!!امشب شوهرم از داداشش ناراحت بود ولی ب من گیر داد و جلوی برادرش و زن داداش منو تحقیر کرد ک تو بچه دار نمیشی و من بچه میخوام...بعد لباسامو پرت کرد بیرون از کمد ک پاشو برو خونه بابات(اینم بگم ک من پدر مادرمو از دست دادم)آخه کجا برم فقط یه داداش بزرگ تر از خودم دارم... خسته شدم دوس دارم خودمو بکشم ولی این حقارتو تحمل نکنم 😭😭😭😭تو رو خدا بیایید یکم دل داریم بدید

سرچی دعواتون شد

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهي بميرم برات 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

نام كاربريت اشكم دراورد 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

چی بگم 😭😭😭😭 برات دعا میکنم از. ته دلم

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم