2777
2789
عنوان

چرا نمیایین؟ بارداری بعد پریود

116 بازدید | 4 پست

یسری تاپیک ها 2000 صفحه تاگیک من دو تا جواب تورو خدا من نگرانم کسی رو ندارم درد و دل کنم کمک کنید

ایا ممکنه بعد پریود باردار بشیم چون میگن علایم تخمک گذاری ترشحات سفیده تخم مرغی ک من دو روز بغد پریودیم داشتم 

علایم لانه گزینی چیاست 

الانم با گذشتن  چهار ده  روز  از اون روز کمرم خیلی درد میکنه همینطور زیر دلم یه درد کوچیکی داره که از سمت چپ و راست شکمم تغیرر میکنه 

لطفا برای سلامتی نی نی و ب دنیا اومدنش .. میشه یه صلوات بفرستید خدایا خدای خوبی ها میخوام دعا کنم میدونم ک تو هیچوقت برای بنده هات بد نمیخواهی شاید سخت باشه خیلی چیزا ازت میخوام همه اونایی ک دوست دارن مادر بشن حس ناب رو بهشون بدی همه کسایی ک تو دلشون یه فرشته دارن ک روح تو درونشون دمیده شده ب سلامدی ب دنیا بیان و فرزندان همه جلو چشم مادر پدرهاشون رشد کنن و ب بهترین ها برسن الهی امین 
عزیزم بعد پریود نزدیکی محافظت نشده داشتی؟ 

بلی

لطفا برای سلامتی نی نی و ب دنیا اومدنش .. میشه یه صلوات بفرستید خدایا خدای خوبی ها میخوام دعا کنم میدونم ک تو هیچوقت برای بنده هات بد نمیخواهی شاید سخت باشه خیلی چیزا ازت میخوام همه اونایی ک دوست دارن مادر بشن حس ناب رو بهشون بدی همه کسایی ک تو دلشون یه فرشته دارن ک روح تو درونشون دمیده شده ب سلامدی ب دنیا بیان و فرزندان همه جلو چشم مادر پدرهاشون رشد کنن و ب بهترین ها برسن الهی امین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم، به نظر من که امکان داره؛  منم اینسری بعد پریودم ترشح داشتم که به نظر خودم عجیب بود؛ تازه من این ماه پریودم سه روزه بود؛ روز ششم اینا رفتم سونوگرافی گفت فولیکول غالب ۱۵ داری. حالا فردا هم قراره برم سونوی فولیکول؛ از دکترم میپرسم که چی به چیه

سلام عزیزم، به نظر من که امکان داره؛  منم اینسری بعد پریودم ترشح داشتم که به نظر خودم عجیب بود؛ ...

ایشالله ک خیره منم پریودم سه روز طول کشید