2777
2789
عنوان

واقعا موندم چیکار کنم

85 بازدید | 5 پست

از همه چی بدم اومده دوست دارم یه ادم معمولی باشم ولی عادی ترین چیزا زندگیم ندارم از بحث با حانوادم خسته شدم کاش نبودم انقدر افسردم کلی دارومیخورم لی فایده ندارع خسته شدم دلم میخواد گریه کنم ولی حتی توانشم ندارم همه چی برام بیمعنی شده داممیخواد زندگیم عوص،کنم ولی نمیشه از خودم اتاق وسایلا همه متنفر شدم از هر چی که دوسش داشتم متنفر شدم

۱۱اردیبهشت

ببین دارو مارو فایده نداره اگه مشکل روانی و روحی داری تا وقتی محیط زندگیتو عوض نشه همونه که هست

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر تو داری خودتو با بقیه مقایسه میکنی این تبر میزنه تو اعتماد به نفس اعصابت خودت رو با گذشته خودت مقایسه کن و هم سعی کن با کسای که دوستشون داری بیشتر وقت بگذرونی

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

خب ببین کی بهت انگیزه میدد پارتنرت دوستات کسی که واقعا ادم حسابیه سعی کن برین کتابخونه جای باهم کتاب بخونید باهم حلش کنید مثلا هدف هاتون چه کوچیک چه بزرگ رو کاغذ بنویسید برسید بهش تیک بزنید اینا همش حس خوب باعث میشه اعتماد به نفست بهتر و اوکی تر میشی

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…