2777
2789
عنوان

راز لاغریتون چیه جون هرکی دوس دارین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 111 پست

ترکیب روش فستینگ و رژیم کتوژنیک رو انجام بده ، تایمایی که فست هستی میتونی قهوه بخوری که گرسنه نشی ، اینجوری بدون گرسنگی راحت کم میکنی ، کتوژنیک هم که اصلا گشنگی نداره ، برو تحقیق کن ، برو یوتیوب کانال دکتر شبیر رو پیدا کن و رژیم کتوژنیکش رو ببین ، انقدر راحت و‌ بی دردسر کم می کنی ، بعدم عادت میکنی بعد اینکه به وزن ایده آل رسیدی با روش فستینگ وزن خودتو ایده آل نگه‌ میداری .

کی آشپزی میکنه بگو تو غذا ها مویی پشه ای چیزی بندازن تا بدت بیاد نخوری 😅

اصلا وسواسیت ندارم خودم میپزم باور کن باشه همونم میخورم شکموام شکموووووووو😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترکیب روش فستینگ و رژیم کتوژنیک رو انجام بده ، تایمایی که فست هستی میتونی قهوه بخوری که گرسنه نشی ، ...

کتوژنیک اصلا بدرد من نخورد امتحان کردم روده هامو نابود کرد کلا از یبوست شدید دکتر گفت کتو برای تو مناسب نیست بهترینش فست بود

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
باریکلا ب تو 🥰💪

در خواست دوستیرو قبول میکنی؟

اسلیم کوییک

ولی یه نفر دیگه یه اسم دیگه داد

ولی یه نفر دیگه یه اسم دیگه داد

بزن تو نت 

عکسشو هر کاری کردم نمیاد 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴