2777
2789
عنوان

راز لاغریتون چیه جون هرکی دوس دارین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 111 پست
کم بخور دیگه چه راه حلی،باشگام برو بهت انگیزه میده اما تاثیر چندانی تو کاهش وزن نداره

متاسفانه خوردن تفریحمه ولی تمام عمرمو رژیمم😂😂😂😂😂

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم

وقتی گرسنه میشی چیزای کم کالری بخور

اینطوری هم می خوری هم چاق نمیشی

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که همرو دارم افسردگی غصه گریه اضطراب مخصوصا تنهااااااااای و دق خوردن

آخه من وقتی حرص میخورم دیگه غذا نمیتونم بخورم مثلا الان دو روزه روی هم کلا اگه نصف نون خورده باشم صورتم عین زامبی ها شده 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

چه قرصی؟

رفتم داروخونه یه قرص گیاهی بود که با کرفس و شوید درست شده بود دکتره میگفت خیلی خوبه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یه راه هست ولی باید بهش عادت کنی و صبوری کنی و همیشه ادامه بدی اونم اینکه آرام بخوری و کامل بجوی

به جون خودم راهی نیست که امتحان نکرده باشم جز عمل

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
چجوریاست یکم توضیح بده راجبش

گفتم اسمش یادم نیس 

گیاهی بود از کرفس و شوید درست شده بود برا کم شدن اشتها

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

آخه من وقتی حرص میخورم دیگه غذا نمیتونم بخورم مثلا الان دو روزه روی هم کلا اگه نصف نون خورده باشم صو ...

من دوتا بچه دارم ۴۰ کیلوام 

مامانم یکسره میگه مریضی چاق نمیشی؟؟؟

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

خدایی شما بگو من چطوری میلم ب غذا بکشه و بتونم چیزی بخورم باور کنین دیشب سه لقمه غذا خوردم و تا الان ...

تو باید رازتو به من بگی که چجوری گشنت نمیشه راز من اینه که دستپخت خوبی دارم متاسفانه