2777
2789

سلام خب ببینین اول اینکه واقعا معذرت میخوام که همچین چیزی میگم اما واقعا مجبورم چون فشار روحی خیلی زیادی رومه...

ببینین من پرده ارتجاعی دارم و چند سال پیش از روی بچگی یه کاری کردم ( از روی کنجکاوی 🙄 ) که حالا خیلی میترسم که با اینکه ارتجاعیه آسیب دیده باشه

اگه من ۷ یا ۸ سال دیگه مجبور بشم برم معاینه ( بعد از حداقل یه رابطه..‌ با عرض پوزش ) 

معلوم میشه که من مثلا ۸ سال پیش یه چنین کاری انجام دادم؟ و یه مقدار کمی آسیب دیده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه ماما معاینت کنه خیالت راحت بشه،اعدامت که نمیکنن اونم نه میپرسه نه میشناست،بگو مثلا خارش دارم بعد کنارش بگو میشه وضعیت پرده رم بررسی کنید،تمام،این خیالات تو مجردی زیاده خودت و راحت کن.

اخه همینش بدهشرایطش و ندارم که برم

میترسی ولی نگرانی نداره دکتر که پلیس نیست بخواد دستگیرت کنه معاینش و میکنه نظرش و میگه به تجرد و تاهلتم کاری نداره،با این خیال و استرس خودت و اذیت میکنی.

میترسی ولی نگرانی نداره دکتر که پلیس نیست بخواد دستگیرت کنه معاینش و میکنه نظرش و میگه به تجرد و تاه ...

باور کن از فکر و خیال گذشته به جای غذا شب و روز استرس میخورم

والله چی بگم به هر حال اگه دخول کامل داشتی خب معلوم میشه حالا نمیدونم هشت سال بگذره چی بشه شایدم مشخ ...

اخه میگم شاید چون ارتجاعیه و این همه سال بگذره و تازه بعد یه رابطه مشخص نشه زیاد

شایدم امید واهی میدم به خودم