2777
2789
عنوان

ینی میزان شعور بعضیا صفره

123 بازدید | 11 پست

مثلا که چی ؟

یه فردی میگه پسر دوس دارم میگید  وای چرا ضد زنی تو فلانی بهمانی

یکی دیگه میگع دختر دوس دارم میگید وای ینی چی پسرا بهترن فلانن

چرا نمی فهمید هردو جنسیت قابل احترامن؟؟؟؟؟

کاری کردید وقتی یه مادر مثلا پسر یا حالا دختر دوس داره باید خوشو صد بار نفرین کنه لعنت کنخ 

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

اینجا آدما عجیبن عزیزم حرفایی میزنن که خودشون به ۱ درصد حرفاشون عمل نمی‌کنن فقط میخوان بگن ماهم یه چ ...

حق تا ابد

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درستش هم همینه

اینجا کاری نکردن عزیزم بچه تو شکمش جنس دیگه ای باشه اینو حس میکنه مادرش دوستش نداره یا ناراحتی مادرش بخاطر جنسیت رو 

بخاطر این عذاب وجدان میگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حق تا ابد

همه ماشالله دانا هستن و پر از تجربه های زیاد 

بهم دیگه توهین میکنن 

مخالفتشونو با بی احترامی نشون میدن 

من خودم عاشق دخترم دوستدارم بچه دار شدم دختر داشته باشم اماااااا خدا بهم پسرم بده میزارم رو چشمام 

هرچی خدا بخواد همون میشه 

من فقط میتونم نظرمو بگم نه اینکه برای کاربر دیگ تصمیم بگیرم با توهین و بی ادبی 

این تفکرات از همون زمان پسر دوستی شکل گرفته

عزیزمن اره یکی 

فقط پسر دوس داره و از دختر بدش میاد حرف شما درسته

ولی دیگه مثلا یکی دوس داره پسر داشته باشه گناه نکرده که

ذهن ما به پسردوستی گارد میگیره .چون از قدیم الایام جنس برتر شناخته شده .با اینکه الان دیگه کمرنگتر شده ولی خواه ناخواه جبهه میگیریم .من دوتا دختر دارم .دوست داشتم پسر هم می داشتم ولی اصراری بهش ندارم .

درستش هم همینهاینجا کاری نکردن عزیزم بچه تو شکمش جنس دیگه ای باشه اینو حس میکنه مادرش دوستش نداره یا ...

عزیزم اونروز یه مادر تاپیک زده من پسردوس دارم میخوام این بچم پسر باشع بعد برگشته میگه لعنت به من من عقب مونده ام !

همش به خاطر حرفای بعضیاس

عزیزم اونروز یه مادر تاپیک زده من پسردوس دارم میخوام این بچم پسر باشع بعد برگشته میگه لعنت به من من ...

من خودم الان همینم دختر دوست دارم ولی پسر بچه های دوست داشتنی اینستارو فالو کردم حسم عوض شد هر دو جنس رو دوست دارم

این تلقینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

همه دوست دارن جفتش روداشته باشن این ذات آدم است که همه چیز رومیخواد

بله

ولی متاسفانه بعضیا با کلمه پسر یا دختر انگ مرد ستیزی و زن ستیزی و اینارو میزنن