2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری میشه شوهر پیدا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 22 پست

تو بهترین سن عمرت هستی . که میتونی بهترین تصمیماتو برای خودت بگیری و اینده روشنی برای خودت رقم بزنی درستو بخون رشد کن موفق شو برو سر کار شوهر خودش اونی که لایقت باشه پیدا میشه .هیچی توی ازدواج نیست اونم تو سن شما الکی هول نشو 

خداوکیلی ۱۷ ساله رو چه به ازدواج

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا چی میگی خودت دیوونه ای امیدوارم جدی نگفته باشی چون خیلی بدم اومد ازت

تو ۱۷ سالته تو چه سالی زندگی میکنی که میخوای الان زادواج کنی؟

تا وقتی به جایی نرسی یه ادم درست حسابی قرار نیست بیاد خواستگاریت تورو بگیره 

به جای این فکرا روی ایندت و زندگیت تمرکز کن شوهر چیه تو این سن 

نگران نباش کسی از مجردی نمرده که تو دومیش باشی

قرار نیست همه منو دوست داشته باشن نظرت محترمه 

هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده . 

تو ۱۷ سالته تو چه سالی زندگی میکنی که میخوای الان زادواج کنی؟تا وقتی به جایی نرسی یه ادم درست حسابی ...

بابا مگه الانو گفتم..  میگم با توجه به شرایطم نکنه تا اخر همینجوری باشه

بابا مگه الانو گفتم.. میگم با توجه به شرایطم نکنه تا اخر همینجوری باشه

خب مگه از الان اینو میتونی تشخیص بدی؟

بزار لااقل ۲۰ سالت بشه بعد بیا بگو

هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده .