2777
2789
عنوان

بسه یا بیشتر ضابعش کنم

196 بازدید | 17 پست

ما کوچه مون ۲۴ متره و امروز خیلی ماشین پارک بود چون همسایه مون که نبش کوچه اس مهمون داشت 

وسط کوچه بلواره 

من کنار بلوار پارک کردم 

همسایه مون نهایت هفته ای دو بار ماشین درمیاره میره تا سر قبر ننه اس میاد 

بعد امروز در حالیکه اصن نمیخواس بیاد برون اومد تو کوچه با صدای بلند این چه وضعیه ماشین دم خونه ما میذارن مردم 

بعد زنش گفت میشنون زشته گفت میگم بشنون

من سریع مانتو شال پوشیدم رفتم بیرون که ماشین جا به جا کنم رد شه در حالیکه اصن مزاحمش هم نیست ماشین

دیدم رفته تو خونه و اصن نمیخواسته بره بیرون 

رفتم عین خودش پا پنجره اتاقشون گفتم کو + نتون تو کوچه ۲۴ متری جا نمیشه مشکل ما نیست برید جای بزرگتر 

امروز بارون اومده من ماشین اینور گذاشتم 

مردک راننده کامیونه یه پراید نمیتونه درآره ؟!!! 

از بس گدا صفته میترسه مثلا سپرش بگیره به جدولی جایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمش بود به نظرم ایده بدین واسه دفعه بعد این بار سومش بود 😅🤣

چه دیسی باهم دارید اصلا داستانه😂

من اگ بلد بودم میگفتم باید تو اون لحظه باشم بداهه بیاد😂

من یلی بیمه من گنگستر بیمه من جنگی بیمه

خیلی باحال گفتی😂😂😂

اما اگه جوری پارک کردی که دراومدنش سخته اشتباه از شما بوده

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

😐😐چقد بد دهنی اصلا ماشینم نداشته باشه نباید جلوی خونش پارک کنی 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
چه دیسی باهم دارید اصلا داستانه😂من اگ بلد بودم میگفتم باید تو اون لحظه باشم بداهه بیاد😂

من معمولا یکی دوبار رو سکوت میکنم 

بار سوم بود گیر سه پیچ میداد 

مثلا میگه چرا چراغ حیاطتون روشنه

خب چراغ حیاط چه به تو 

یا دیشب کی مهمونتون بود صدا بچه میومد 

اونم مثلا ساعت ۹ شب 

چرا چون عاقا ۸ میخوابه 

خیلی باحال گفتی😂😂😂اما اگه جوری پارک کردی که دراومدنش سخته اشتباه از شما بوده

نه والا ۲۴ متر کوچه نمیشه پراید دراورد؟؟؟؟ 

اونم واسه یه راننده کامیون با ده من ادعا 

شدیدا گدا صفته میترسه یه وقت پر ماشینش بگیره

😐😐چقد بد دهنی اصلا ماشینم نداشته باشه نباید جلوی خونش پارک کنی

همسایه مهمون داشت پر بود جای پارک 

من شعور بخرج دادم واسه ۴ ساعت 

اونم میتونست به خرج بده 

نداد جواب شنید