2777
2789
عنوان

یه خواستگار برام اومده ده تا خواهر برادرن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 75 پست

دلیل رد کردنت چی بود ؟!

خواهر برادر زیاد داشت :/

خب نمیخوایش همینارو ب خودش بگو و ردش کن

در آینده هم خواستی بچه دار شب یا کلا نشو یا دوتا بیار بعد از مرگت بچت تنها و بی کس کار نباشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی وقتی بخواد همشونو دعوت کنه باید تالار بگیره😅

وای من اصلا اهل مهمونی های بزرگ نیستم هرچی مهنونی داریم خیلی کوچیک جموجوره اصلا ما تا حالا مهمون بیشتر از چهار پنج نفر نداشتیم چه طوری این همه ادم بیان خونم 🤕🤕🥴🥴🥴شاید اصلا اهل رفت و اومد نباشن نخوان بیان پیش ما

من دوتا خواهرشوهر و یه برادرشوهر دارم

میگم چه اشتباهی کردم چون هر سری میان یه تز جدید برای ما رو‌میکنن و بزرگتری های احمقانه دارن 

ما کلا دوتا بچه بودیم و عادت به دخالت نداشتیم

اونا حتی واسه شصت پام که ناخنش افتاده ام اوستاگری میکنن🤣🤣😐

همشون رفتن سر خونه زندگیشون

پس نمیشه گفت برا این دوره زمونه س 

دختر خاله منم شوهرش ۵تاخوهر داره و ۵تا برادر 

فوق العاده حامیه و مهربونه 

و خیلی خانواده گرم هستن خواهربرادرا باهم مسافرت میرن گردش و تفریح باهمن 

دختر خاله م فوقالعاده خوشبخته و خوشحاله از بودن کنارشون 

خودشم فقط ۲تا بچه بیشتر نداره 

کارمندبانکم هست شوهرش مغازه شیرآلات داره   

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خانواده شوهر من پرجمعیتن ،اگه ب عقب برمیگشتم قطعا خواستگار کم جمعیت انتخاب میکردم،تعداد بالاس مراسما زیاده هر کدوم چندتا بچه دارن باید دونه ب دونه تولدا و جشنا و عروسیا رو بری ،ب یکی یکم بیشتر بدی اون یکیا صداشون درمیاد تو ظاهر قربون صدقه هم میرن تو باطن چشم دیدن همو ندارن،مادرشوهر و پدرشوهرم ۱۵ ساله فوت کردن ولی زمینا تقسیم نشده چون از هم حرف شنوی ندارن هرکی ی سازی میزنه 

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
همشون رفتن سر خونه زندگیشون

اره همه ازدواج کردن بچه دارن بعضیا عروس داماد دارن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅