2777
2789

خاهش میکنم نپرید بهم و زود  پرخاش و تهاجم نکنید

سوال میخام بکنم ک تخمک اهدایی کار خوبیه یا بد؟ 

میشه تخمک اهدا کرد و ب اهدا کننده پول میدن ؟ 

با اهدای تخمک ژن من میرسه ب بچه؟ 🗿یغنی مادرش منم

ولی کسی ک تو رحم پرورش میده اون زنه گیرنده تخمکه؟ 

به گونه ای باش که خداوند آثار #نعمت هایش را آشکارا در تو مشاهده کند💙🐋

بله بچه از تخمک شماست که در بدن گیرنده رشد میکنه، و بله پول میدن من یه جا دیدم ۲۰ تا ۲۵ میلیون 

ظاهرا داروهاش عوارض داره

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ج دادن بلایک کنجکاو شدم راجبش بدونم

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

چیز بدی نیست 

پولشو نمیدونم 

اون بچه متولد شده سه تا والد خواهد داشت دو شناسنامه ایی و یکی که ازش تخمک گرفتن و بله شبیه شما میشه 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

سلام بله برای تخمک اهدایی حدود بیست تومن پول میده ولی باید متاهل باشید یا حد اقل قبلا ازدواج کرده باشید. ژن شما به بچه منتقل میشه اما فردی که باردار میشه کس دیگه ای هست

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

سلام بله برای تخمک اهدایی حدود بیست تومن پول میده ولی باید متاهل باشید یا حد اقل قبلا ازدواج کرده با ...

یعنی بدون پرگرش بچه تو رحم، مادر میشم؟؟؟؟ 🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿

چیز بدی نیست پولشو نمیدونم اون بچه متولد شده سه تا والد خواهد داشت دو شناسنامه ایی و یکی که ازش تخمک ...

جدن شناسنامه تخمک میدن من فکر میکردم هویت طرف مجهوله؟

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند
بله بچه از تخمک شماست که در بدن گیرنده رشد میکنه، و بله پول میدن من یه جا دیدم ۲۰ تا ۲۵ میلیون ظاهرا ...

عه شبیه من میشههه

باید متاهل باشم درسته؟؟؟ 

بله دیگه تخمک از بدن شما گرفته میشه به بدن فرد متقاضی با دستگاه وارد میشه و تو رحم رشد می‌کنه در واقع مادر بیولوژی شما هستی و زن شمارو داره اون کودک اما کس دیگه ای اونو باردار شده و به دنیا میارتش

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

جدن شناسنامه تخمک میدن من فکر میکردم هویت طرف مجهوله؟

اگه اینجوریه مادر میشه ادم🗿🗿🗿👌👌و حس مادرانه و مسئولیت یپدا میکنه 

دوتا مادر برای یک بچه حس حسادت و دلتنگی ایجاد میکنه؟؟ 

بله دیگه تخمک از بدن شما گرفته میشه به بدن فرد متقاضی با دستگاه وارد میشه و تو رحم رشد می‌کنه در واق ...

حتما باید متاهل باشم؟ 🗿

😂😂

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀