بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون بچه متولد شده سه تا والد خواهد داشت دو شناسنامه ایی و یکی که ازش تخمک گرفتن و بله شبیه شما میشه
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
سلام بله برای تخمک اهدایی حدود بیست تومن پول میده ولی باید متاهل باشید یا حد اقل قبلا ازدواج کرده باشید. ژن شما به بچه منتقل میشه اما فردی که باردار میشه کس دیگه ای هست
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
یعنی بدون پرگرش بچه تو رحم، مادر میشم؟؟؟؟ 🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿
بله دیگه تخمک از بدن شما گرفته میشه به بدن فرد متقاضی با دستگاه وارد میشه و تو رحم رشد میکنه در واقع مادر بیولوژی شما هستی و زن شمارو داره اون کودک اما کس دیگه ای اونو باردار شده و به دنیا میارتش
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍