2777
2789
عنوان

میخوام انتخاب واحد کنم

41 بازدید | 7 پست

من ترم دو هستم ترم قبل چون مدارکم دیر رسید دیر انتخاب واحد رسیدم برا همین مجبور شدم درسامو قاطی وردارم الانم باز مجبورم همین کارو کنم چون بعضی درسا رو پاس کردم ولی تو صفحه انتخاب واحد فقط درسای چارت خودمو تو دروس ارائه شده نشون میده

ازون طرفم چون سرکار میرم میخوام الکترونیکی بردارم ولی همه درسایی که بهم نشون میده کلاس عادی داره

کد درسایی که میخوام بردارمو دارم ولی کد ارائه ی درسارو ندارم کسی میدونه ازکجا میتونم گیربیارم؟

علوم تربیتی پیام نورم

برو پیش مدیر گروه تا برات برداره

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید کدیر گروه میتونه انتخاب واحد کنه برامون؟

بله

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

ببخشد منظورت از چارت چیه همه راجبش میگن ولی من نمیدونم راجب چیه و اینکه برای انتخاب واحد بایدکد هر د ...

چارت درسای پیشنهادی دانشگاه برا هرترمه یعنی چیدمان درسا رو خود دانشگاه انجام میده بعد میگه بنظر ما ترم یک این درسا رو وردار ترم پنج اون یکیا رو وردار.تو سایت هردانشگاهی هست میتونین دانلود کنین