2777
2789
آدمی که واس خودش ارزش قائل باشه تا به اهدافش نرسه ازدواج نمیکنه

هرکسی نظری داره ولی خب واقعا ازدواج واسه من بهتره

پدرم دیونست خود مشاور بهم گفت پدرت علائم جنون داره ازینجا برم چرا خوب نباشه واسم

دقیقا اصلا تعجب میکنم چجوری میتونن از اهدافشون و رویا هاشون بگذرن

بعد چون کار دیگه ای تو زندگیشون نکردن ازدواج رو متاسفانه افتخار میدونن 

برا همین مجبورن هر جا میشینن از ازدواج تعریف کنن 

متاسفانه حرفاشونم رو بقیه و یکی مث مادر شما تاثیر میزاره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگ سنش کمه و هیچی نداره میخوای چیکار؟ عمه ات راس میگه

ارتشیه و مرغ داری داشت ضرر کرد عزیزم ماشین داره موتور داره کارشم داره چطوری ازش توقع داشته باشم یهویی یه میلیارد بذاره وسط؟؟

چطور خانواده ها اجازه میدن تو این سن خواستگار بیاد که حالا بحث سر این باشه بدن دخترشون یا نه

منم موندم آخه چطور میشه تو خونه بحث نامزد کنن برای دختر بچه خجالت برانگیزه 

این کارا برای بالای ۲۰ ۲۵ هست 

آدم باید تو اون موقع به فکر پیشرفت باشه نه ازدواج 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

هرکسی نظری داره ولی خب واقعا ازدواج واسه من بهترهپدرم دیونست خود مشاور بهم گفت پدرت علائم جنون داره ...

خودت از چاله تو چاه ننداز 

ازدواج بنظرم از دور آنقدر گوکولیه اگه واردش شب باید با مشکلات صد برابر بدتر بجنگی

بعد چون کار دیگه ای تو زندگیشون نکردن ازدواج رو متاسفانه افتخار میدونن برا همین مجبورن هر جا میشینن ...

حرفات رو با جون و دلم قبول دارم 

ازدواج رو افتخار میدونن چون جز اون دستاوردی ندارن 

امیدوارم اسی زودتر به خودش بیاد 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

خودت از چاله تو چاه ننداز ازدواج بنظرم از دور آنقدر گوکولیه اگه واردش شب باید با مشکلات صد برابر بدت ...

منو اصلا مجبورم کردن الان که خودم کنار اومدم دیدم نامزدم پسر خوبیه و عاشقمه اوکی شدم اینا برعکس شدن انکار عروسک خیمه شب بازیشونم

هرکسی نظری داره ولی خب واقعا ازدواج واسه من بهترهپدرم دیونست خود مشاور بهم گفت پدرت علائم جنون داره ...

ببین من که نگفتم ازدواج نکن 

اتفاقا چون گفتی مادرت هم در قید حیات نیس 

اگه واقعا مورد خوبی هس طرف ازدواج کن تا از شر این عمه راحت شی 

ولی بهش بگو اجازه بده بهت که ادامه تحصیل بدی 

همون اول حرفام گفتم شرایط همه یکی نیست هر کسی یه جوره 

یکی تو ۱۵ سالگی ازدواج میکنه یکی هم نزدیک ۴۰ و چند سالگی 

حرفات رو با جون و دلم قبول دارم ازدواج رو افتخار میدونن چون جز اون دستاوردی ندارن امیدوارم اسی زودتر ...

عیزم من نگفتم افتخاره که میگی اسی به خودش بیاد

دقت کنی هم گفتم نمونه دولتیم و تجربی میخونم عجب