2777
2789
عنوان

همکارم پرروئه

109 بازدید | 14 پست

همکارم منو با ماشین هر روز تا یه جایی میرسونه خدایی هم خیلی کارمو راحت میکنه یعنی اگه نباشه واقعا خیلی اذیت میشم

ولی پررو شده مثلا یهو برمیگرده به من میگه فلانی میشه بری برام آب بیاری :/ 

یا مثلا این میوه ها رو بشوری با هم بخوریم 

حالا من انجام نمیدما ولی رو مخم میره این حرفاش 

تازه سمت من خیلی ازون بالاتره یعنی اون اصلا سمتی نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پررو نشده احساس صمیمیت می کنه 

منم باهمکارم چون اخر وقتها تنها می موندیم مثلا فشارش افتاده زودسمیمی اومد گفت چی داری بدی بخورم 

درحالیکه هم اتاقیش گفت خرما دارم اومد ازمن خرما گرفت خورد 

چرا همه چی را به چشم بد می بینید

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

تو پرو تری

آخه نه ببین 

من سمتم ازون بالاتره 

بعد اون جلو بقیه همکارا درحالیکه خودش هم نشسته پشت میزش و میتونه بره برا خودش آب بیاره میگ فلانی یه زحمتی میکشی برای من آب بیاری :/

نمیدونم تو محیط اداری بودین یا نه

ولی اینطور کار ها رو کارمندا خودشون انجام میدن و چای و اینا رو هم خدماتی ها میارن 

میدونی یه حالت بدی داره اینکه اینطور میگه 

تو پرو تری

ببین اینکه منو با ماشین میرسونه تا یه جایی که مسیر خودش هم هست لطف میکنه ولی کار غیر عادی ای نیست یعنی منم اگه ماشین داشتم برای کسی این کارو میکردم ولی اینکه وسط کار یهو به من میگ برو برای من آب بیار جلو بقیه همکارا این واقعا یطوریه 

چقدر بدحالا مگه چی میشه براش میوه بیاری با هم بخورینتو رو میرسونه.کمکت میکنه دلتو بزرگ کن که خدا به ...

ببین این کارارو تو محیط اداری خدماتی ها انجام میدن 

من سمت بالایی دارم 

زشته اصلا اینطوری میگه 

تازه کسی که خودش اصلا سمتی نداره 

ببین اینکه منو با ماشین میرسونه تا یه جایی که مسیر خودش هم هست لطف میکنه ولی کار غیر عادی ای نیست یع ...

شاید تورو دوست خودش میدونه. من اگه با کسی احساس صمیمیت کنم این حرفارو باهاش ندارم هم جونمو براش میدم هم بهش دستور میدم

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
ببین این کارارو تو محیط اداری خدماتی ها انجام میدن من سمت بالایی دارم زشته اصلا اینطوری میگه تازه کس ...

خب قبول دارم.حق با شماست. پس از این به بعد با ماشین اون نرو .نذار تو رو برسونه که منتی رو سرت نباشه

شاید تورو دوست خودش میدونه. من اگه با کسی احساس صمیمیت کنم این حرفارو باهاش ندارم هم جونمو براش میدم ...

نمیدونم شاید واقعا حس صمیمی بودن زیاد میکنه ولی تو محیط کار درست نیست اصلا جنبه قشنگی نداره فلانی برو برای من آب بیار 

بعدم محیط ما خیلی اداری هست اصلا اونطوری که فکر کنی نیست که خیلی با هم صمیمی باشیم و اینا 

حتی من با فامیلی صداش میزنم 

بخدا اینکه منو با ماشین میرسونه هم کلی ازش تشکر میکنم با احترام و اصلا اینطوری ک فکر کنید که پررو بازی در میارم نیست بخدا