2777
2789

خیلی وقته احساس افسردگی و پشمردگی میکنم انگار دیگه زندگی معنی نمی‌ده امروز داشتم با خودم فکر میکردم چیکار کنم حالم خوب باشه مثل یک سال پیشم شاد باشم دقدقه های کوچیک داشته باشم میخواستم ببینم شما چیکار میکنید وقتی حوصله ندارید حالتون خوب میشه ؟؟؟

اینم بگم مسافرت تهران رفتم گردش رفتم 

گواهینامه رانندگی گرفتم خرید رفتم 

کلا خیلی کارا کردم ولی بازم یه مدت کم خوبم بعد دوباره افسرده میشم نمی‌دونم چیکار کنم شما جا یه دختر ۱۹ ساله بودین حس افسردگی داشتید چیکار میکردید؟؟؟

اینم بگم پدر و مادرم خیلی هوامو دارن و مراقبم هستن ولی بازم خوشحال نیستم انگار تو زندگیم یه چیزی کمه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرگرمی های کوچیک برای خودت بساز، اگر شرایط مالیش رو داری یه چیزی که علاقه داری یاد بگیر مثل موسیقی، نقاشی…

من ۲۰ سالم بود سه تار رو شروع کردم خیلی حس خوبی داره بتونی موسیقی بزنی ولی شرایط مالیش رو ندارم الان ☹️

سرگرمی های کوچیک برای خودت بساز، اگر شرایط مالیش رو داری یه چیزی که علاقه داری یاد بگیر مثل موسیقی، ...

شرایط مالیش رو داریم ولی چون داریم جهاز برای خواهرم جور میکنیم بابام میگه نمیتونم الان زیاد ولخرجی کنم برای تو😕

عشقم اگه دوست داشتی از مشاور کمک بگیر، شماره ۱۴۸۰ مشاوره رایگانه، یکم باید توی صف انتظار باشی تا جوا ...

تماس گرفتم همشون هم چل کردم فکر کنم دیگه جواب ندن😂