2777
2789
عنوان

با برادرشوهرم بحثم شد بیایددد

318 بازدید | 26 پست

توجمع فامیلای همسر نشسته بودیم

بحث رانندگی شد

من تازه دارم سوار میشم ماشین ۲ ۳ ماهی هس ولی ماشین کم دستمه شوهرم میره سرکار

خواهرشوهرم هیچی بلذ نیسا نه پارک کردن نه دوبل نه هیچی تاحالام جرئت نکرده تنها سوار شه ماشین هرسری فقط راه صافو رفته اونم شوهرش میشینه کنارش درکل اینارو گفتم ک قضیع رو میگم بدونید

من گواهینامه ام دارم تنها ام میرم میام تو شهر خیلی شلوغ و منطقه خودمون ک خیلی خرکی رانندگی میکنن میرم

این برادرشوهرم برگشت حرف از گواهینامع افتاد برگشت گف عروسمون (اسم منو گف)با اینکه گواهینامه داره اما اسم ابجیشو اورد گف این خیلی بهتر رانندگی میکنع چندین بار تاحالا تو جمع بهم گف

منم برگشتم گفتم دوس دارم تو چیزایی که بهت مربوط نمیشه دخالت نکن شوهرم گف بس کنید برادرشوهرمم گف بخدا تو فقط یه بار دیگع با من شوخی کن منم گفتم من اصن باتو حرفی ندارم ک بخام بات شوخی کنم....بعد ساکت شد

بنظرتون کارم اشتباه بود ک تند جوابشو دادم یا حقش یود؟

باید سکوت میکردی 

سعی کنید برای هر چیزی گارد نگیرید 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید سکوت میکردی سعی کنید برای هر چیزی گارد نگیرید

اخه تاحالا چندبار گفته بهم خب بهم برمیخوره وقتی ابجیش هیچی نیس الکی داره بزرگش میکنه منو کوچیک اگ واقعا بلد بود مهم نبود برام اما هیچی بلذ نی شوهرش میشینه کنارش بزور راه صافو میره

عین بچه ها..دوس دارم چیه اخه خخخ...

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
اخه تاحالا چندبار گفته بهم خب بهم برمیخوره وقتی ابجیش هیچی نیس الکی داره بزرگش میکنه منو کوچیک اگ وا ...

دعوا کردن سر ماشین ارزش خودتو میاره پایین 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

🤣🤣🤣🤣اعصابم خورذ شد

😄 اگع بدونه با این حرفا ناراحت میشی بازم تکرار میکنه نقطه ضعف نده بهش...نیشخند میردی میگفتی توکه راست میگی😁براشون بس بود

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
سر ماشین نبود سر این بود ک هی میگه هی میگه

خب همین مگه مهمه؟