2777
2789
عنوان

خیلی خوابم میاد نمیزارن بخوابم

370 بازدید | 22 پست

شب ساعت ۲ و نیم خوابیدم ساعت ۷ رفتم مدرسه . 

تو مدرسه همش خوابم میومد و سرمو میزاشتم رو میز . با هزار شوق ک قراره برم خونه بخوابم اومدم خونه . الان ۵ نفر نشستن اینجا با صدای بلند فقط حرف میزنن میگم خوابم میاد میگن فردا تعطیلی میخوابی دیگ .

واقعا دیگه دارم میمیرم چشام سیاهی میره 😢 

چیکار کنم .

*اتاق ندارم هممون تو حال و پذیرایی میمونیم یکیش هست ولی بخاری نداره خیلی سرده نمیشه خوابید

هر کی شهید نشه بازنده اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا برا چی تعطیله 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

فردا برا چی تعطیله

مبعث پیامبر

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
فردا برا چی تعطیله

مبعث 

اگه خواستی بخون خوب اول از همه یه لبخند گشاد بزن بعد بیا تو سایت اگر هم کسی بهت توهین کرد تو ادب داشته باش و محلش نده 🤪شما هم خواهرم سعی کن مهربون تر باشی با تشکر فراوان 🙃

در اتاق رو باز بزار گرم بشه.یعنی مامان باباتم با شما میخوابن؟

نمیشه این اتاق پذیرایی هم با زور گرمه بابام بخاری رو خاموش میکنه 😢 خیلی خسیسه میگه قبض بخاری زیاد میاد 

بله بابام بعضی وقتا تو اون اتاقی ک بخاری نداره میخوابه 💔

هر کی شهید نشه بازنده اس
صب بخیر🤣🤣

هیچی از دنیا بیخبرم 🥴

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️