2777
2789
عنوان

کسی به تازگی خونشو بازسازی کرده

56 بازدید | 3 پست

ما میخواستیم خونمونو عوض کنیم ولی هر چی خونه دیدیم دوست نداشتیم یا خوب بوده ولی پولمون نخورده .حالا تصمیم گرفتیم همون خونه خودمونو بازسازی کنیم . 

کسی انجام داده راضی بوده ؟ اگر دادید پیش چه کسی بوده برام بنویسبد و اینکه حدودا چقدر شد هزینش ؟ 

بازسازی خونه رو مگه میدن ب کسی؟خودتون با سلیقه خودتون هرچی دوست دارید بخریدهزینه اش هم بستگی ب بودجه ...

خودمون که سر رشته نداریم باید چیکار کنیم . نمیشه همین طوری هم  وسیله خرید و سرهم کرد . 

چون میخواستم اگر بشه یه تغییراتی توی خونه هم بدیم . 

بله طراح داخلی هست که خونرو طراحی کنه . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمون که سر رشته نداریم باید چیکار کنیم . نمیشه همین طوری هم وسیله خرید و سرهم کرد . چون میخواستم ...

والا ما یه اپارتمان کوچیک داشتیم میخواستیم ی تغییرات اساسی بدیم جای خواب و اشپزخونه رو عوض کنیم

دوتا طراح هزینه کردیم هیچی نمیفهمیدن. یکی شون کلی دفتر دستک تو خیابون اندرزگو داشت کلی ام ادعاش می شد

در نهایت خودمون کلی سرچ کردیم و عالی در اومد

خیلی تحقیق کن سرچ کن بعد شروع کنید.ایشالا زیبا میشه