2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تودیه برنامه گفته یه وقتی شما ثروت کل دنیارم بریزی پای یک نفر به چشمش نمیاد گویا منظورش زن اولش بوده

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

بیچاره استوری گذاشته بود ، زنش ول کرده رفته خارج ، ینی زنِ اولشقبلشم خارج زندگی میکرده بخاطر شوهرش اومده ایران ، ولی الان گفته بود زنش خواسته بره خارج اینم شرایطشُ نداشته و نمیخواسته بره ، جدا شدن ، نوشته بود دو ساله بچمُ تنهایی بزرگ میکنم ... من که میگم حق داشته

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم
خب اون که اره.نمیدونم والا آدم نمیدونه چی بگه.

یکی از فامیلامون دوتا پسر داشت شوهرش فهمید هنوز عشق دوران مجردیش رو دوس داره و باهم ارتباط هم دارن طلاقش داد خانمه دوتا پسراش ول کرد...الان مرده با یه خانم دیگه ازدواج کرده که اصلا بچه ها رو در نظر نمیگیره 

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تورا زده اند اما بوی تورا نمی دهند...
بیچاره بچه ها😢این وسط قربانی میشن😖

آره من دلم میسوزه آره میدونن مادرشون چیکار کرده اون پسرش که بزرگه کامل درک میکنه افسرده شده

بدتر از همه اینه که خانم جدید اصلا درک نمیکنه...پسرش میگفت بحث کردیم به من گفت بدبخت میخای کارتن خواب بشی😢😢😢

بدتر از همه اینه که خانم جدید اصلا درک نمیکنه...پسرش میگفت بحث کردیم به من گفت بدبخت میخای کارتن خوا ...

الهی.کاش نمیدونست لااقل دلیل طلاقو.خیلی تو روحیه اش اثر بد داره.امیدوارم قوی باشه و کم نیاره😖🙏