2777
2789
عنوان

تعبیر خواب 😭

144 بازدید | 16 پست

من بچم ۲۸ روزه بدنیا اومد ۱۴ روزه تو دستگاه دکترا جواب کردن خون ریزی شدید مغزی داره گرید 4 حالا دکتر گفت داروشو ضعیف میکنن تا دیگه .. ولی همش من خواب میبینم آوردمش خونه بهش شیر میدم کسی تعبیرشو می‌دونه 

ازش دل بکن عزیزم....خیلی سخته...تا روح بچه هم اروم بگیره...چون مدام توی روز استرس داری و بهش فکر میکنی این خواب هارو میبینی...توی خواب حمومشم کردی؟؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت حالش خوب میشه و به زندگی میاد 

برو زیر سقف آسمون با صدای بلند از خدا بخواه بچتو بهت ببخشه و تنش رو سلامت کنه 

و بعد چشماتو ببند و تصویر سازی کن که بچت خوب شده و داری میاریش خونه و بهش شیر میدی 

و بعد با صدای بلند خدارو شکر کن که سلامتی بچت رو بهت بخشیده و سجده شکر به جا بیار 

و بعدش همش بگو 

پروردگارا بابت تن سالم و سلامتی فرزندم سپاس گذارم 

بابت عمر با عزت فرزندم سپاس گذارم 

پروردگارا بابت بخشش فرزند سالم و صالح و پر برکتم سپاس گذارم 

جملات سپاس گذاری با صدای بلند ۳بار  گفته شده و تا بچت بیاد مداومت کن ...

توکل کن به عظمت و بزرگی خدا و ایمانت رو محکم بگیر 

یعنی چی

یعنی شیر دادن به بچه یعنی زندگی دوباره 

حالش خوب میشه

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

بچت حالش خوب میشه و به زندگی میاد برو زیر سقف آسمون با صدای بلند از خدا بخواه بچتو بهت ببخشه و تنش ر ...

چقد از این کارا کردم بخدا از روزی که بدنیا اومده با شکم بخیه ای همش حرم رفتم چقد نذر کردم بارون اومد رفتم زیر بارون همون چیزی که گفتی انجام دادم دیگه دکتر دوروز پیش جوابمون کرد😔

چقد از این کارا کردم بخدا از روزی که بدنیا اومده با شکم بخیه ای همش حرم رفتم چقد نذر کردم بارون اومد ...

ایمانت رو هیچوقت از دست نده 

توکل کامل به خدا رو به جا بیار و رها کن و تسلیم خواست پروردگار باش...

نقشه های خدا بالاتر از حد تصور ماست