2777
2789
عنوان

همسایه

77 بازدید | 7 پست

ی سوال میپرسم لطفا راستشو بگید اگه شما ی خونه ویلایی بخرید و بعد همسایه بیاد بگه صدا از توی دیوار میاد تو خونمون سرو صدا نکنید و اینا با اینکه خودشون بار ها سروصدا کردن و رعایت حال شما رو نکردن 

رعایت میکنید ؟(صدایی از خونه اونا تو خونه ما نمیاد و از تو حیاط چنان داد میزن انگار نمیشنون)

از نظر من خونه ی حریم شخصیه و زمانی من کاری انجام میدم یا تلویزیون تماشا میکنم با زمانی که همسایه تو خونه هس و کار میکنه فرق میکنه 

مثلا من از صبح کار میکنم ظهر حالا دلم میخواد یکم تلویزیون ببینم ولی اونا خوابن من تلویزیون نبینم چرا چون اونا خوابن 

یا مثلا در خونه نبندم چون خوابن یا مثلا ظرف های تو دستشویی رو نشورم چون اونا خوابن

خواستم خودم عایق دیوار بزنم دیوارشون آب میده معلوم نیست اگه بزنم این عایق ها رو دیوار دوباره آب بده دیگه بدتر دیوار طاقچه بزرگ داره باید خراب کنم تا بتونم عایق بزنم 

من تو خونه ویلایی زندگی کردم و اصلا نمی تونم مثل تو اپارتمان زندگی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم جای تلویزیونو عوض میکنم باعث اذیتشون شده اگر باعث اذیت شما هم میشه میتونین محترمانه تذکر بدی ...

نه اونا از کل خونه صدا میشنون جای چیزی رو عوض کنم یا نکنم باز میشنون حتی صدای حرف زدنمون 

مگه صدای تلویزیون چقد بلنده ک میره اونجا یا صدای شستن ظرفا ؟

در حدی دیوار نازکه که صدا حرفم میره دیگه تلویزیون که جای خود داره صداش بلند نیست همونی بقیه تو خونشون میبینن منم همون اندازه هست 

خب پس مراعات کنین و اروم تلویزیون ببینین وقتایی ک خوابن

مشکل از دیوار هست دیوارشون رو باید درست کنن من پولشو نداشتم عایق بگیرم و نمیتونیم عایق بزنم .من آروم تلویزیون ببینم اونا که صدا حرف زدنشون نمیاد ولی اینقدر صدا ظرف شستن و اینا میاد تو اتاق خوابم که نه میذارن تو اتاقم بخوابم و درس بخونم صدا از خونه ما میره تو اشپز خونه ی اونا اگه مشکلی هم باشه مال خونه اونا چون اگه صدایی تو خونه بره فقط میره تو اشپز خونه اونا مگه اینکه دیوارشون هم صدا رو انعکاس بدن تو کل خونه که اون مشکل از من نیست